Nie zauważyłam tematu o nich więc pisze.
Nie widziałam gdzie wsadzić bo zaraz by były spekulacje dlatego tutaj. Jakby ktoś chciał gdzieś indziej to do moderatora z tym
Co myślicie o tym zesple??
Mi się ostanio spodobał. Mam zamiar posłychać więcej ich twórczości ale najpierw chce posłychać waszej opinii.
Zadna wielka muzyka, ale mozna posluchac. Najlepsza plyta- Oracle. Znajdzie sie jednak kilkanascie lepszych kapel nu-metalowych.
Twórczość może nie jakaś szczególnie wyszukana,ale z tego co słyszałem to jedne z pierwszych kobiet w agresywniejszym graniu,choć mogę się mylić.Cóż,jak dla mnie niektóre kawałki są naprawdę ciężkie i można zauważyć w nich wpływy bardziej ekstremalnych gatunków metalu.Kilka fajnych utworów by się znalazło-ot,niezły zespół,ciekawy,ale dla mnie bez wielkiego entuzjazmu

lepsze bandy z babkami: walls of jericho, (nie istniejace juz) Tsunami Bomb. kittie ssie
Ja tam naprawdę cenię sobie ten zespół, niewiele słyszałam tkich kapel, ale chętnie posłucham jeśli ktoś mi podrzuci nazwy

Mam trzy płytki. Daje rady

Basistka fajna dupa (nie wiem jak teraz

) Ogólnie robiły się na taką rzeźnię, ale coś im to nie wychodziło ;] No i w ich czasach jednak rozpierdalał mnie Coal Chamber.