Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zeitgeist - dokument
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
gdyby na tym forum były statusy to byłbyś "doktór Burski, ekspert od prodziżów"
pochlebia mi to, stary zawsze mowil ze wyjde na ludzi
Wracać do tematu Laughing
1.Z ta religia to ja nie wiem. Wole sie nie wypowiadac, bo nie jestem az tak gleboko w temacie, zeby sadzic, czy to prawda czy nie. Ale z tego co wiem, to narodziny 25 grudnia, to byla wybrana data przez kosciol na obchodzenie swiat bozego narodzenia, wiec nie jest wiadoma data narodzin jesusa(?). znaczy z tego co wiem. ale, ze chrzescijanstwo pochodzi z wczesniejszych religi to mozna znalesc w tym sens. chyba prawie wszystkie swieta chrzescijanskie pochodza od swiat poganskich. zbytnio nie zrozumialam o co im chodzilo z tymi innymi "jesusami". chodzilo im, ze byli tez inni zbawiciele?

2. Ten film mi sie najbardziej podobal. slabe slowo, ale chmaskie zagranie rzadu usa i zwalenie winy na arabow i tak za nimi nie przepadam, ale to jest swinstwo, robic takie cos niewinnym ludziom dla miedzy innymi ropy.noi, zeby zabic wlasnych. kurwa slamnie busz wtglada jak jakis wiesniak wyrwany z patologicznej rodziny, ktorego wiedza jest mniejsza niz srednia krajowa usa. i posadzili go na glowe panstwa i siedza tam mistrze marionetek i pociagaja za sznureczki, a busz robi to co mu powiedza, teraz chodze troche do filmu 3. ale te dwa maja ze soba duzo wspolnego. nie mowie, ze on jest z jakies patologicznej rodziny, ale nie wieze ,ze to on wszystko "wymysla". napewno sa jacys wielcy bankierzy itd ktorzy mowia mu co ma robic.

3. juz troche o nim napisalam. ale wkurwilo mnie to z chipami. kurwa za kilka lat bede chodzic z jakim cipem w dupie, gdzie hamerykanska satelita made in vietnam/china bedzie kontrolowac kiedy sram, spie, ide. jak tak pojdzie, to siwta bedzie wygladal jak w ksiazkach7filmach sci-fi! moze oni czerpiainspiracje z takich ksiazek? Crying or Very Sad

i na koniec juz ,bo nie chce mi sie w sumie juz iwecej pisac, ale napisze. wiec nie wiem czy to jest tez do konca prawda, ale sadze, ze to jest straszne. ja nie chce zyc w swiecie chipow (gdzie oni te chipy wstrzepiaja) i zyc w jakies wojnie. no bo kto wie. przeciez te skurwysyny moga wysadzic co kolwiek w kazdej chwili. jesli byli zdolni zabic 3000 osob i wysadzic 3 potezne wiezowce, stacje metro, posiag(ten atak w hiszpani). nie mowie ,ze za tym stoja amerykanie, ale zapewne ci sami co za wtc. teraz placze.wiec powiem inaczej, nie amerykanie narod, ale rzad czy tez faceci za kurtyna. londyn i hiszpanie tochyba byla przykrywka zeby odciagnac uwage od rzadu usa. i zrzucic wine na arabow. ale ja juz ise nie znam i nie wiem sama. zzpewne to jakies pierdoly gadam. no coz poruszyl mnie ten film i ide spac, do budy trza isc, zeby pozniej zarabiac na rzad i wielkie banki. Laughing
Stron: 1 2