05-04-2008, 02:01 PM
Stron: 1 2
05-04-2008, 04:10 PM
No reptilioni od wielu tysiacleci potrafia ,,podróżować do dalekich gwiazd" wiec nie wiem czym sie profesorek tak podnieca. Tak samo technologia wykorzystywana przez LEmuryjczyków wyprzedzała nasza o przynajmniej 100 lat
05-04-2008, 10:12 PM
Necro Desecrator napisał(a):No reptilioni od wielu tysiacleci potrafia ,,podróżować do dalekich gwiazd"
Można coś więcej na ten temat? Jeśli nie tu , to wrzuć mi przynajmniej na priv. Z góry dziękuję.
05-04-2008, 11:39 PM
hahahahaha o kurwa nie wierzę że on to powiedział hahahaha
05-05-2008, 08:47 AM
RamzeS napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):No reptilioni od wielu tysiacleci potrafia ,,podróżować do dalekich gwiazd"
Można coś więcej na ten temat? Jeśli nie tu , to wrzuć mi przynajmniej na priv. Z góry dziękuję.
Kurcze, z tym jest kiepska sprawa, bo ksiazki najwiekszego specjalisty z tej dziedziny, David'a Icke, nie zostały wydane w naszym kraju.JAk znasz angielski mozesz obadac wyklady Michaela Tsariona http://www.taroscopes.com/webstream/webs...tpage.html
NAtomiast goraco polecam ksiązki Franka Josepha o LEmurii i Atlantydzie. Szczególnie ,,Tajemnica najstarszej kultury na ziemi". Nie sa to zadne popularno-naukowe bajdurzenia, tylko naprawdę specjalistyczne prace w niepodwazalny sposob prezentujące przytłaczającą Prawdę
05-05-2008, 02:44 PM
Necro Desecrator napisał(a):goraco polecam ksiązki Franka Josepha o LEmurii i Atlantydzie. Szczególnie ,,Tajemnica najstarszej kultury na ziemi"Widzę ze to nie jest takie trudne do zdobycia. Poczytamy.
Stron: 1 2