Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najładniejsza aktorka...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Drodzy panowie, zatem zaczynajmy. Dyskusjia jest na temat najładniejszych aktorek, w gre wchodzi "każda" aktorka. Moja lista:
1.Liv tyler
2.Demi More
3.Catherina Zeta Johns
4.Aria Giovanni Big Grin
5.Zdenka Podkapova Big Grin
6.Joanna Brodzik

a jak to wygląda u was...?
A bo ja wiem? Nigdy sie nad tym nie zastanawialem.. Patrze raczej na umiejetnosci aktorki.. moze..

Demi Moore
Nicole Kidman
Liv Tyler
Monica Belucci
łupi goldberg :?
Naomi watts!
1. guineth paltrow
2. kirsten dunst
3. monica belluci

Angry Angry Angry
hehe, info dla panów lubiących Monicę Belluci
jedna osobniczka z forum jest do niej szalenie podobna, albo raczej to Monica jest do niej podobna Smile
Taaak? A ktora? =P
A może Monica Belluci pod pseudonimem (artystycznym)?! =P
Właśnie, która to [ chyba nie Ty ?? ]Angry Angry Angry
A mnie, hyhy przemawia kobieta, najbardziej podoba sie Nicole Kidman Wink Nie tylko wizualnie ale i aktorsko Smile
1.Bridget Fonda
2.Gwyneth Paltrow
3.Demi Moore
4.Catherine Zeta-Jones
5.Shannon Tweed (filmy nie dla dzieci Big Grin )
To na tyle...
Heh.. Haggal.. tak mnie zainteresowales tym nawiasem ze postanowilem poszukac zdjec tej calej pani Tweed.. Znalazlem (btw: taka sobie IMHO).. oprocz fotki wyczytalem ze Shannon zyje sobie teraz z.. Genem Simmonsem (KISS).. Rolleyes
Dżemik napisał(a):Heh.. Haggal.. tak mnie zainteresowales tym nawiasem ze postanowilem poszukac zdjec tej calej pani Tweed.. Znalazlem (btw: taka sobie IMHO).. oprocz fotki wyczytalem ze Shannon zyje sobie teraz z.. Genem Simmonsem (KISS).. Rolleyes
Sorry z tym numerem 5 troszkę się zagalopowałem :? .Miała tam być panienka co się zwie Krista Allen (niegdyś "Emmanuelle" obecnie "Baywatch"). Smile
Zdecydowanie Monica Belluci (za Dobermana, Braterstwo i Nieodwracalne), Sophia Loren
Sophia Loren? Ale ta sprzed 30 lat czy dzisiejsza babulenka od 'szesc swjezych jaj'?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17