Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Drodzy panowie, zatem zaczynajmy. Dyskusjia jest na temat najładniejszych aktorek, w gre wchodzi "każda" aktorka. Moja lista:
1.Liv tyler
2.Demi More
3.Catherina Zeta Johns
4.Aria Giovanni
5.Zdenka Podkapova
6.Joanna Brodzik
a jak to wygląda u was...?
A bo ja wiem? Nigdy sie nad tym nie zastanawialem.. Patrze raczej na umiejetnosci aktorki.. moze..
Demi Moore
Nicole Kidman
Liv Tyler
Monica Belucci
1. guineth paltrow
2. kirsten dunst
3. monica belluci

hehe, info dla panów lubiących Monicę Belluci
jedna osobniczka z forum jest do niej szalenie podobna, albo raczej to Monica jest do niej podobna

A może Monica Belluci pod pseudonimem (artystycznym)?! =P
A mnie, hyhy przemawia kobieta, najbardziej podoba sie Nicole Kidman

Nie tylko wizualnie ale i aktorsko

1.Bridget Fonda
2.Gwyneth Paltrow
3.Demi Moore
4.Catherine Zeta-Jones
5.Shannon Tweed (filmy nie dla dzieci

)
To na tyle...
Heh.. Haggal.. tak mnie zainteresowales tym nawiasem ze postanowilem poszukac zdjec tej calej pani Tweed.. Znalazlem (btw: taka sobie IMHO).. oprocz fotki wyczytalem ze Shannon zyje sobie teraz z.. Genem Simmonsem (KISS)..

Dżemik napisał(a):Heh.. Haggal.. tak mnie zainteresowales tym nawiasem ze postanowilem poszukac zdjec tej calej pani Tweed.. Znalazlem (btw: taka sobie IMHO).. oprocz fotki wyczytalem ze Shannon zyje sobie teraz z.. Genem Simmonsem (KISS).. 
Sorry z tym numerem 5 troszkę się zagalopowałem :? .Miała tam być panienka co się zwie Krista Allen (niegdyś "Emmanuelle" obecnie "Baywatch").

Zdecydowanie Monica Belluci (za Dobermana, Braterstwo i Nieodwracalne), Sophia Loren
Sophia Loren? Ale ta sprzed 30 lat czy dzisiejsza babulenka od 'szesc swjezych jaj'?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17