Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: unia won od tanich win!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Chyba ochujeli!
[Obrazek: komandos.jpg]
NIE ODDAM!!! Mad
dokladnie to samo!^
niech oni sie lepiej zajma czyms powaznym urzedasy jedne..
poza tym moga nam chyba wszystkim skoczyc bo z tego co sie orientuje prawie na kazdej etykiecie taniego winka typu keleris czy ostatnio odkryty wegrzynek jest napisane "napoj WINOPODOBNY owocowy aromatyzowany" a to nie to samo co wino Laughing
nieeeeeeeee Crying or Very Sad
rotten_lady napisał(a):jest napisane "napoj WINOPODOBNY owocowy aromatyzowany" a to nie to samo co wino Laughing
Proszę w ten sposób nawet się nie wypowiadać o moim ulubionym gatunku wina. To obraża moje uczucia Evil or Very Mad
a niech odbierają. wszystkim to tylko na zdrowie wyjdzie. poza tym komandosa sie pić już nie da. nie to co kiedyś.
zdefiniuj kiedys, dla mnie komandos jest najlepszy. czasem zamkowe...
kiedyś - ze 3 lata wstecz. ostatnio kupilem to smakiem nie przypominal komandosa tylko jakiś zepsuty kompot.
ale wciąż jest Beczka Mocna Wiśniowa, Fernando i Jabłuszko Sandomierskie
Przemek87 napisał(a):ale wciąż jest Beczka Mocna Wiśniowa, Fernando i Jabłuszko Sandomierskie

O kurde Przemas, ale masz u mnie plusa za Jabłuszko Sandomierskie (:
SPierdalać pozerzy bo nadchodzi mistrz wśród tanich win. Padnijcie na pysk przed Królem Siarki Wszelakiej- Belzebubem!

[Obrazek: belzebub.jpg]

A unia niech wypierdala, na wódce też się nie znają to mogą skórować pytony lewaki jedne.
Wszytsko, tylko nie to Crying or Very Sad

Laughing

sami sie napiją to na pewno nie zabiorą. O.
Z tej okazji napiję się w weekend winka jakiegoś.
Nie będę specjalnie płakał za jabolami, ale miło będę wspominał Leśny Dzban i mimo wszystko Arizone oraz Wiśnie Mocną.

Choć żal trochę będzie Czarnej Porzeczki, Białego Patyka i Jabłuszka.
Klub Miłośników Białych Patyków?
Stron: 1 2 3 4