02-25-2006, 06:13 PM
Stron: 1 2
02-27-2006, 09:26 AM
R_amze_S napisał(a):Sęk w tym że zarówno Diamond ,jak i Mercyfule najlepsze lata mają za sobą.
Nie sposób zaprzeczyć. Mnie tam osobiście KD/MF ani nie pieści, ani nie parzy... se jest... i tyle...
02-27-2006, 09:36 AM
MaFFej napisał(a):Nie,no... stare nagrania zarówno KD jak i MF słucham z niekłamaną przyjemnoscią.R_amze_S napisał(a):Sęk w tym że zarówno Diamond ,jak i Mercyfule najlepsze lata mają za sobą.
Nie sposób zaprzeczyć. Mnie tam osobiście KD/MF ani nie pieści, ani nie parzy... se jest... i tyle...
02-27-2006, 09:38 AM
Heh... to też nie znaczy, że mi nie zdarza się słuchać tych już "kultowszych" nagrań King'a. Z przyjemnością - owszem ale bez podniet i ekstazy.
02-27-2006, 09:40 AM
MaFFej napisał(a):Heh... to też nie znaczy, że mi nie zdarza się słuchać tych już "kultowszych" nagrań King'a. Z przyjemnością - owszem ale bez podniet i ekstazy.A nie,mnie przy ich starszych nagraniach staje

03-01-2006, 05:03 PM
o jak sie pieknie temat rozkrecil
no to jak was ta Tró Metalowa kapela nie obchodzi,w co oczywiscie watpie ,to mozemy tu rozmawiac o Dunskim metalu. Juz myslalam,ze wymienicie Kinga,Marcyful Fate,Larsa i na tym sie skonczy,a tu prosze
http://pl.wikipedia.org/wiki/Red_Warszawa
tu jest cos o dunskim (dla niektorych danijskim) zespole. Tak,inteligencja nie grzesza,ale teksty rozwalaja
a teraz taki wielki off top
Wybiera sie kto na ZŁĄ ziemie,czyli na Wacken Open Air?

no to jak was ta Tró Metalowa kapela nie obchodzi,w co oczywiscie watpie ,to mozemy tu rozmawiac o Dunskim metalu. Juz myslalam,ze wymienicie Kinga,Marcyful Fate,Larsa i na tym sie skonczy,a tu prosze

http://pl.wikipedia.org/wiki/Red_Warszawa
tu jest cos o dunskim (dla niektorych danijskim) zespole. Tak,inteligencja nie grzesza,ale teksty rozwalaja

a teraz taki wielki off top
Wybiera sie kto na ZŁĄ ziemie,czyli na Wacken Open Air?

03-01-2006, 05:06 PM
Red Warszawe znam, duuuuuże zło 

03-01-2006, 05:09 PM
Tomash napisał(a):Red Warszawe znam, duuuuuże zło
oooo...

a skad ich znasz

03-01-2006, 05:12 PM
Przeglądałem kiedyś z nudów metal archives państwami i nazwa mnie zaciekawiła
Potem ściągnąłem jakąś płyte. Tekstów nie rozumiem, ale okładki już są wystarczająco potężne 

03-01-2006, 05:37 PM
to moge cie zapewnic,ze teksty sa rownie zdebilniale ,jak okladki...kiedy pierwszy raz przesluchalam ich plyte,to mnie zniszczylo. prawdziwy jajcarski wikingowski zespol z jajami i piwem 

03-01-2006, 05:55 PM
metallgirl napisał(a):to zdebilniale
Miodek by cię zabił słownikiem
Cytat:wikingowski
Wikiński : P
Co do samego Red Warszawa, to rzeczywiście, okładki najciekawsze z tego, co stworzyli.
03-01-2006, 06:05 PM
SuicideKaiten napisał(a):metallgirl napisał(a):to zdebilniale
Miodek by cię zabił słownikiem
To on az taki slodki?

SuicideKaiten napisał(a):metallgirl napisał(a):wikingowski
Wikiński : P
Co do samego Red Warszawa, to rzeczywiście, okładki najciekawsze z tego, co stworzyli.
taaa,gowno prawda,jakbys rozumial teksty,to bys co innego mowil o geniuszu tego sAtAńSkIeGo zespolu

to niech bedzie tró viking SaTaNiC band

Stron: 1 2