Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: VOLBEAT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Książę napisał(a):brzmi jakby rados sie chciał napierdalać

Ja sie nie muszę napierdalać. Mam gnata - jeden nabój, jedno martwe ścierwo. Tak lepiej, jakże mialbym panny zarywać z siniakami na ryju?

Cytat:Re: Necro, Twoi aryjczycy to sarmaci. W polskim kontekście, i w kontekście tego temtu także.

I am Darius the great king, king of kings, king of countries containing all kinds of men, king in this great earth far and wide, son of Hystaspes, an Achaemenid, a Persian, son of a Persian, an Aryan, having Aryan race.
Cytat:Ja sie nie muszę napierdalać. Mam gnata - jeden nabój, jedno martwe ścierwo. Tak lepiej, jakże mialbym panny zarywać z siniakami na ryju?

no to uwazaj, jak nie masz pozwolenia to twoj przyjaciel cie na psy sprzeda
na psy się donosi na zwolenników soc-liberalizmu
na psy sie nie donosi
sensei tak ci powiedzial?
nie uznaje w relacjach ze znajomymi stosunkow feudalnych, a ty jestes chujowy

dziwne, ze jakies 3 tyg temu nie byles taki wyszczekany
no chodze ostatnio troche wkurwiony, mam swoje niepokoje i sny pełne dziwnej symboliki,co ja poradze
Necro Desecrator napisał(a):jakże mialbym panny zarywać z siniakami na ryju?
jak? badboy style, proste

Cytat:na psy się donosi na zwolenników soc-liberalizmu
ok, kolejny co sie pruje na psiarnie. Sie frajerstwo rozpleniło
Światna kapela 2 ostatnie płyty rewelacyjne ! Wink Do tego wystąpią na naszym Woodstocku 2009 Smile
Bardzo podoba mi się ten zespół. Może nie jestem zwolennikiem takiego wokalu (troche za ciemny jak dla mnie), ale mi tu nie przeszkadza. Panowie z Volbeat`a zasługują na wysokie noty we wszelkich klasyfikacjach.
Słyszałem ostatnią płytkę tego zespołu "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies " i bardzo mi się podobała. Szczególnie fajny wydaje mi się kawałek z Kingiem Diamondem "Room 24".
Stron: 1 2