Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Simpsons Movie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Paula napisał(a):i tak wolę family guy Big Grin

E, nie wiem czy FG jest taki znowu lepszy. Gdyby nie gadający pies to byłaby to niemal podróba Simpsonów Tongue
FG niszczy simpsonów pod każdym względem
Mik'hael napisał(a):

E, nie wiem czy FG jest taki znowu lepszy. Gdyby nie gadający pies to byłaby to niemal podróba Simpsonów Tongue

A Stewie?! Wciąga nosem simpsonów, south park i inne bzdety
Slayerd napisał(a):
Mik'hael napisał(a):

A Stewie?! Wciąga nosem simpsonów, south park i inne bzdety

Stewie to odpowiednik Maggie Tongue Wiadomo, że goście od FG nie będą zrzynać dokładnie wszystkiego, ale główne postacie są bardzo podobne do Simpsonów. Smile
prawda że FG bazuje na simpsonach ale przeskoczyło ich poziom gdzieś po 2 odcinku.
Weź taką Futuramę, robią ja goście od simpsonów a jest ze 2 razy lepsza.
Bo ja wiem, imo futurama robiona jakby na siłę, już wole żeby nakręcili 2004334w23xxxx sezon simpsonsów.
Jak ktoś ma comedy central to od wtorku do czwartku leci Family Guy o 21:30 chyba.
Jak ja uwielbiam ten serial Big Grin
Pamiętacie ?

Synku , czy masz jeszcze w sobie troche tego czegoś żeby dać durnemu staremu jeszcze jedną szanse?

hmm... Nie! Chce mieć ojca który bedzie taki sam o 7 rano i wieczorem!!

...Dam ci potrzymać bombe...

...Kurde , facet mnie zna! Big Grin
a czy przypadkiem family guy nie robia takze goscie co robia simsonow?
Chyba nie... Napewno ci sami robią futurame , ale czy FG to nie jestem pewien

Cytat z family guy : "Mom , mom , mom ,mom ,mom ,mom, mom ,mom! mommy , mommy , mommy !! Mom mom ,mom

-WHAAAAAT?!?!?!?!
-hi , ihihi.....
Stron: 1 2 3