Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
wygladaja jak okładki Toola
Bo Alex Grey projektował okładki Lateralusa i 10,000 Days.
Blood napisał(a):(...)
Jakoś nigdy nie przemawiały do mnie takie obrazki
Obczaj
to, obstawiam że ci się spodoba a jak nie to... nie
Dość dobitnie ukazuje mentalność co poniektórych. Przesmiewcze w stosunku do świata.
Ciekawe x}
Dali - Sen Spowodowany Lotem Pszczoły Wokół Jabłka Granatu na Jedną Sekundę Przed Przebudzeniem
![[Obrazek: surr1.jpg]](http://polityka.onet.pl/_i/czytelnia/surr1.jpg)
Kiedyś się nim cholernie jarałam
Bardziej mnei intryguje sam sens tytułu ,choć obraz bardzo dobry IMO
W ogóle to znalazłam coś takiego
![[Obrazek: defaultpe8.jpg]](http://img509.imageshack.us/img509/9052/defaultpe8.jpg)
nie wiem co to jest ani czyje to jest, ale wydaje mi się na tyle popieprzone, że może mi się spodobać
nie mam zielonego pojecia jak to interpretowac, szczegolnei bez tytułu.

Sobota napisał(a):nie mam zielonego pojecia jak to interpretowac, szczegolnei bez tytułu.

mi sie zdaje,ze ta różowa postac w środku przedstawia wagine

^ no dobra ,ale mi chodzi o to co to kurwa tam robi ? Wrota grzechu czy co ?
panowie, ale jestescie pewni ze to na pewno TO, co myslicie?

No i potwierdza się moja teza. Facet zobaczy babskie ... no, ten tego, wszędzie gdzie tylko chce. i NIC nie stanie mu na przeszkodzie!
Znaczy ten, może i stanie ale nie na przeszkodzie...
korwa Rene skoro to surrealizm i są jakieś pociete i najeżon strzałami sunie,to to różowe musi być waginą. Nie widzisz kształtów ?
No i rozmowa z koleżanką co to zdawała historeie sztuki na maturze!
Ania 21:24:00
ale sadze, ze to wedzajna
A kto ci powiedział, że
ja tam cipy nie widzę?
Flying Corpse napisał(a):No i rozmowa z koleżanką co to zdawała historeie sztuki na maturze!
Btw; srele morele, czepiło się gówno burty i mówi "płyniemy!". Taki to dla mnie autorytet jak rubik w dziedzinie dyrygentury.
bo to nie jest żaden autorytet,tylko moje damskie alter ego za które sie przebieram jak wchodze na forum

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10