Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zwiastuny/Zajawki/Trailery
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Przypomiało mi się coś.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6jU3AimFaz0[/youtube]

Widział ktoś i jest w stanie powiedzieć czy ssie pałę, czy warto zobaczyć?
wlasnie mam zamiar isc na to heh
No to powtórzę się gdyby Nootropil nie wchodził do tematu o filmach - nuda. Tylko aktorzy na poziomie, reszta się kupy nie trzyma.
Filmu nie oglądałem, ale wyrażam podziw, że montowali ten film tak długo, bowiem od smierci ledżera już trochę jednak minęło, a film wyświetlają dopiero teraz Confusedhock:

Wikipedia podaje:
[przed tym jak zmarł] Był w trakcie zdjęć do filmu Parnassus, w którym grał główną rolę Tony'ego. Jego nagła śmierć zmusiła produkcję do zmiany scenariusza. W postać Tony'ego wcieliło się później trzech aktorów: Johnny Depp, Jude Law i Colin Farrell. Trzej aktorzy swoje honoraria postanowili przekazać córce Heatha, Matildzie, aby w ten sposób finansowo zabezpieczyć jej przyszłość.
Mieli "szczęście", że Ledger umarł po tym jak skończyli "fabularną" część filmu, a jego przemiany w innych aktorów mają miejsce w scenerii fantasy. Gdyby nie to musieliby zmienić cały scenariusz, albo mocno nagiąć fabułę.
Już myslalem że wkleją jego gebę komputerowo i grać za niego będzie ktoś inny Smile Zdaje się że tak miało być pierwotnie z terminatorem 4, zeskanowali cialo szwarcnegera i jakoś mieli go wkleić w film. Rzecz osobliwa, zwłaszcza że gdy czytałem o tym parę lat temu to ponoć szwarcneger dostał za to grube miliony. T4 nie oglądałem ale z tego co się orientuję to nie ma go w filmie.

Btw, respect za rolę w jokera dla ledżera Tongue
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7se9RM6_hl8[/youtube]

<facepalm>
ahhahahahahaha <rotfl>

motyw z czołgiem na spadochronach rozpierdala Laughing ale swoją droga to z zrobieniem filmu o drużynie A spóźnili sie jakieś 20 lat...
do kina napewno na to nie pójde ale jak sie pojawi na warezach to obadam Tongue
filmweb.pl napisał(a):Grupa weteranów wojny w Iraku zostaje wrobiona w zabójstwo i postanawia za wszelka cenę odzyskać dobre imię. Kinowa wersja bijącego rekordy popularności komediowego serialu TV

normalnie kurwa nie wierzę. pozostaje tylko cień nadziei, że będzie miłe rozczarowanie.
wątpie. każdy jest przyzwyczajony do starej dobrej wersji serialowej. a obsada aktorska taka sobie. tu jeden z komentarzy na filmweb jest zajebiście trafiony:

Cytat:NO I WŁAŚNIE W TEN SPOSÓB...
zostanie SPIERDOLONA żywa Legenda jaką jest Drużyna A!!!:///
Co za kretyn wpadł na pomysł zrobienia filmu pełnometrażowego z NOWYM SKŁADEM?!? Brak słów, po prostu brak słów i pomysłów...!!!Sad((
Zobaczymy, nie mów hop. Aczkolwiek wkurwia mnie z deka że wjebali w to Irak, mam nadzieję że nie będą się na maksa odwoływać do poprawności politycznej.
a co niby mieli tam wjebać wietnam ??? przecież wiecej jak połowa dzieciaków i tak by nie wiedziała o co chodzi Big Grin
No wiem, ale wjebanie w to Iraku wywołuje u mnie przeczucia, że zasieją jakąś chujową postsowieckolewackohomosocjalnozachodnią propagandę Smile Myślę, że bardziej neutralna poglądowo byłaby Somalia albo Kosowo. Kurwa narobiłem se smaku, chyba se ściągne wszystkie sezony Smile Pamiętacie jak Mardok gadał do skarpety i na początku wielu odcinków spierdalał ze szpitala psychiatrycznego? Laughing
kurwa człowieku ja sie na tym serialu wychowałem Big Grin a wszystkie odcinki mam na dysku Tongue

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PIfuaUTH9Y4[/youtube]
Kurwa, ani twój ani poprzedni trailer nie działają. Ale na samym jutubie już działają.

Mam nadzieję że w imię politycznej poprawności nie zrezygnują ze schizofremii Mardoka (bo mogłoby to przecież obrazić niepełnosprawnych) albo że Buźka będzie gejem a do Bi Ej biali nie będą mogli strzelać Smile.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11