Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piraci z Karaibow synu i corko
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mozna narzekac ze tandeta, plastik, Disney i w ogole nie oddaje ducha prawdziwej historii piratow w 17-18 wieku, ale jak dla mnie jest to jedna z najlepszych trylogii w historii kina.
Swietna gra aktorska:

Arrow gracja i humor, z jakim Johnny Depp odtwarza role Jacka
Arrow sliczna Keira Knigthley, ktora nie jest jedynie ozdoba estetyczna filmow
Arrow Geoffrey Rush jako Barbossa - zarowno w jedynce jak i trojce swietny

no i przede wszystkim AKCJA i PRZYGODA - dwa razy bylem na trzeciej czesci, a z checia poszedlbym jeszcze, najchetniej na maraton. Pomimo niemal trzech godzin trwania zaden z filmow nie nudzi

minusy

Arrow chujowy bezplciowy Orlando Bloom jako Will Turner

genralnie calosc 9/10 (kilka scen osobiscie bym zmienil/wyjebal)

DRUNK UP ME HEARTIES!
no i keith richards w 3 gra Big Grin
O tak ! Stanowczo gra Deppa na plus ! W każdej części grał zajebiście !
Co prawda widziałam tylko jedną część, ale wspominam dość dobrze. Ot, miła, lekka i wciągająca baja na wieczór. Czyli jednak wyszło na plus.
Wszystkie widzialem. Faktycznie jako całość spoko trylogia. Trochę w trójce brakowało mi tego klimatu tajemniczości co w dwójce no i ta bezdennie głupia scena miłostkowa na statku w czasie napierdalanki Mad Ale ogólnie wszystkie części na plus Tongue
Najlepsza jest jednak 3 część. Efekty specjalne, akcja i spora dawka humoru (Co u mamusi? Tongue)
I osobiście uważam, że powinno się oglądać w kinie, kurde ekran komputera nie oddaje całkowicie klimatu.

Nadal jestem pod cholernym wrażeniem części 3, nie mogę wyjść z podziwu dla Depp'a, facet nie dość, że przystojny to potrafi wcielić się w każdą rolę, ale kurde w Piratach, przechodzi samego siebie. Poza tym przyznaje Istny - Keira też nie jest tylko kobietką-ozdóbką Smile
^ Nie inaczej Mad
Jeden z moich ulubionych filmów. Niestety trójki jeszcze nie miałem okazji obejrzeć, ale poczekam aż wyjdzie na DVD Big Grin
Jeśli ci się podobały poprzednie części, to na trójce bankowo się nie zawiedziesz Tongue
Ale pod zadnym pozorem nie ogladaj na kompie, tylko w miare mozliwosci na jak najwiekszym ekranie i z dobrym zestawem audio, bez tego sporo sie traci
W poniedziałek jadę do Cinema City obejrzeć.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale pod zadnym pozorem nie ogladaj na kompie, tylko w miare mozliwosci na jak najwiekszym ekranie i z dobrym zestawem audio, bez tego sporo sie traci

Spokojna głowa. W domu stoi plazma 42 cale Angry Zestaw audio też niczego sobie.
Mówcie co chcecie ale to jest jeden z najlepszech filmów na świecie XD 8) Big Grin
Lestat napisał(a):XD

czarnuchu prosze
Lestat spoko avatar Surprised
Stron: 1 2