03-14-2008, 06:37 PM
03-15-2008, 02:37 PM
no ,ale nadal ja masz
ja pamietam ogladalm swiat wedug ludwiczka, motomyszy z marsa, edkow, chojraka i spidermana
na dzien dzisiejszy ogladam B&B, wlatcy moch i homera ispolke.

ja pamietam ogladalm swiat wedug ludwiczka, motomyszy z marsa, edkow, chojraka i spidermana

na dzien dzisiejszy ogladam B&B, wlatcy moch i homera ispolke.

03-15-2008, 02:47 PM
Włatcy móch to jedna z chujowszy kreskówek obecnie.
Ja oglądam Family Guya i Przerysowanych
Ja oglądam Family Guya i Przerysowanych

03-15-2008, 03:52 PM
ja przerysowanych obejrzałem już w wakacje wszystkie sezony
co do wm,to ssą niemiłosiernie,z początku ogladałem,ale odkąd zaroiło sie od Czesiów mam niesmak do tej kreskówki.

co do wm,to ssą niemiłosiernie,z początku ogladałem,ale odkąd zaroiło sie od Czesiów mam niesmak do tej kreskówki.
03-15-2008, 04:10 PM
Ja mam niesmak od samego początku i nie miłosiernie wkurwiają mnie ich reklamy na comedy central
a od poniedziałku zaczynają lecieć przerysowani 

03-15-2008, 04:52 PM
KlaudiaVanKilmister napisał(a):swiat wedug ludwiczka
o właśnie... muszę se to ściągnąć. zajebiste było
03-15-2008, 05:22 PM
Axel napisał(a):Ja mam niesmak od samego początku i nie miłosiernie wkurwiają mnie ich reklamy na comedy centralno na początku oglądałem,poziom 6/10 kreska 2/10 ale pare żartów mogło lekko rozśmieszyć,ale ogólnie mogliby już przestać robic nowe odcinki,obejrzałem niedawno jakiś nowy,chujowe toto.a od poniedziałku zaczynają lecieć przerysowani
A co do reklam to nie wiem,nie ogladam telewizji
03-16-2008, 09:46 AM
ja ogladam wlatcy moch, bo mi sie kojarzy z podstawowka
. och to byly czasy
. kurde, przeciez sie bawilo w jakis wojownikow i gralo w jakies gierki na ps1! itp. ja pamietam moja wychowawczynie z klasy 1-3 wygladala jak wiedzma, doslownie a w 4-6 to byla jakas dziwaczka, chciala wprowadzic niemiecki tryb nauczania do naszej szkoly, czy cos w tym stylu. no i co jeszcze, a chore zadania...nie mowie ,ze cala kreskowka przypomina mi szkole podstawowa, ale niektore elementy, wiec moze dlatego mi sie chce ja ogladac. nie mowie tez, zeby to byla jakas naprawde smieszna, ale moze byc. nie najgorsza. lol kupilam sobie ostatnio box z calym sezonem 1 i 2. i na wszystkich plytach "dodatki" sa takie same :S to mnie troche wkorwia.
nie ogladam mtv. jakos wole VH1 (nie polska) tylko hamerykanskie
, tak jestem tr00. mialam kiedys polska, ale nie nawidzilam, ze ciagle puszczali cos w tylu areobic, czy tez najlepsze polskie piosenki i wycie jakis isniewskich itd. a na zagranicznej tego nie ma. tylko szkoda, ze puszczaja w nocy piosenki rock/meta tylko przez 30 min 

nie ogladam mtv. jakos wole VH1 (nie polska) tylko hamerykanskie

03-16-2008, 10:27 AM
ja to sie wkurwiam zawsze jak wlaczam mtv i leci muzyka akurat, zamiast porzadnego date my mom albo penetratorow
03-16-2008, 10:48 AM
hahaha "dejt ma mama" jest super. te podniecone matki, ktore nie byly na randce od 25 lat
.
albo tez jest smieszne, ten program gdzie starzy wybieraja swoim dzieciom chlopaka/dziewczyne. lol albo sweet 16. wiem ,ze to pojebane...ale czasem nie moge przestac sie smiac, kiedy widze, ze jakis bachor nie dostal samochodu za 6000000 dolarow, a tylko a 5999999 . to takie smutne
.
ale koniec off topa. przeciez to mialo byc o kreskowkach

albo tez jest smieszne, ten program gdzie starzy wybieraja swoim dzieciom chlopaka/dziewczyne. lol albo sweet 16. wiem ,ze to pojebane...ale czasem nie moge przestac sie smiac, kiedy widze, ze jakis bachor nie dostal samochodu za 6000000 dolarow, a tylko a 5999999 . to takie smutne

ale koniec off topa. przeciez to mialo byc o kreskowkach

08-18-2008, 06:04 PM
sailor moon!
08-18-2008, 06:42 PM
Cytat:sailor moon!Tak, to tam Kamil zaczynał, nim stał się Ciemnym Rycerzem.
![[Obrazek: sailor_moon_tuxedo_mask.jpg]](http://powet.tv/wordpress/wp-content/uploads/2007/03/sailor_moon_tuxedo_mask.jpg)
08-18-2008, 06:47 PM
ej wez nie obrazaj Tuxedo, on był kul.
08-18-2008, 07:13 PM
Czemu tak sądzisz?
08-18-2008, 07:18 PM
Tzn. nadal jest. Sentyment z dziecinstwa.