Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Czarna lista zespołów metalowych - petycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Krzychun napisał(a):Wiesz,własnie po to mi ten minibusTongue

Znaczy sie mówiąc o "Azjatyckim tygrysie" masz na mysli sosnowiec?
On walczy z systemem i skrajnym pozorstwem. Takie kapcie jak wy nie mają pojęcia o prawdziwym dziedzictwie naszych sarmackich przodków, jakim jest słowiański BM. Nie inaczej! kurwa.
Coś w ten deseń Mad
R_amze_S napisał(a):Wiesz czyje to słowa ?Na pewno gówno cie to obchodzi... Nie dziwię się zresztą...

wiem

a to, ze mnie to nie obchodzi pisalem w kontekscie samej muzyki i chodzenia na koncerty black i death metalowe, bo nie mam z tym zadnej stycznosci

co do demokracji, co wolno, czego nie wolno, czego moga zabronic a nie powinni to juz inna dyskusja
Tomash napisał(a):Znaczy sie mówiąc o "Azjatyckim tygrysie" masz na mysli sosnowiec?
Nieee chodziło mi raczej o Singapur.Sosnowiec to taki afrykański tygrys..chory na padaczke.

Wiem,ze w afryce nie ma tygrysów...ale jest padaczka
Sobota jaki Ty jesteś kurwa głupi.Jebany trend i festyniarz.
^ spoko ,przyzwyczaiłem sie.

Zauważ jak się rozwijał punk kiedy był gnojony przez władze, a jak punk rock wygląda dzisiaj.

Zresztą kurwa powiedziałem co mialem powiedzieć, chuj mam wyrobione na ten temat zdanie.
>>>>Rolling Stonesi pytają o czarną listę zespołów w Polsce<<<<

Tego chcecie?!
Stonesi pytają, czy mogą koncertować w Polsce...
Masakra...
Stonesi to pizdy.
Ale chodzi o sam fakt, że pytają, czy mogą wystąpić...
no, pizdy z nich Surprised .

rzeczywiście, niepokojące to. Wink
balzac napisał(a):rzeczywiście, niepokojące to.

Smile

Dobra...

pierdole
słusznie. nie bądź gnidą, poczuj freedom. Wink
ciekawe czy już wbili na nasze forum. coś czuję, że Stig pierwszy poleci, bo on najbardziej mroczne avatary zwykle ma.
Stron: 1 2 3 4