Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Subkultura EMO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Sting idz spać...
sama prawda
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):sama prawda
Hm, kiedyś mnie opierdoliłeś, że się nabijam z emo Question
mowilem o muzyce wtedy

wszystkie emopizdy jarajace sie mcr i panic at the cipsko, z eyelinerem, sliponami, czachami i anoreksja sa do odstrzalu
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mowilem o muzyce wtedy

wszystkie emopizdy jarajace sie mcr i panic at the cipsko, z eyelinerem, sliponami, czachami i anoreksja sa do odstrzalu

Mądrze gada ! wódki mu !!
zapraszam na wyborową Big Grin
A ja na wzmacnianą herbatkę.
"Punkt 13. Nie ma mowy o jakiejkolwiek sensownej rozmowie. Mają swoje zdanie na każdy temat i nawet jeśli głoszą nieprzeciętne hipokryzje, to i tak ty się mylisz".

Heh chyba czas zmienić nazwę forum na EMO Rock Metal Shop bo mamy silną reprezentację rozemocjowanych osób.
a ja lubie posluchac mcr. gowno mnie obchodzi jak wygladaja i co soba reprezentuja. ich muzyka zajebiscie wpada w ucho i fajnie sie spiewa. a teksty choc momentami glupie nie przeszkadzaja w odbiorze Laughing
ja nie wiem jak moze istniec subkultura ktorej wyznacznikiem jest posiadanie problemow emocjonalnych

a mcr jest po chuju
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a mcr jest po chuju
[Obrazek: mychemicalromance2.jpg]
GIń !
oni są napewno dziwni Evil or Very Mad
Nie bardziej dziwnni od przeciętnych szatanów z lasu ;].
Sobota napisał(a):Nie bardziej dziwnni od przeciętnych szatanów z lasu ;].

Prawdziwi pogańscy woje z prastarych borów są przynajmniej śmieszni. Ci budzą tylko niesmak
Stron: 1 2 3