^ używa aluzji których nie rozumiem.
prawdopodobnie jest człowiekiem niekonkretnym
prawdopodobnie jest człowiekiem konkretnym
^ w dawnych czasach zauważyłem na jego liście kapele o ciekawej nazwie - Psychic TV. Więc w zasadzie dzięki niemu poznałem ten twór, choć nie rozmawialiśmy na ten temat.
Sobota napisał(a):^ używa aluzji których nie rozumiem.
nie rozumie aluzji których uzywam
zatem ja źle zrozumiałem ciebie, przez co nie zrozumiałeś wypowiedzi nawiazujacej do twojej, której znaczenie było inne iż te, które odczytałem, w wyniku czego nie zrozumiałes mojej mysli nie znajac swojej, która w rzeczywistości była moją, gdyz źle twoją zinterpretowałem.
Marnuje swoje życie z radosną dziecięcą nieświadomością. Za to ostatnie szacunek. Ma kilka cech, które w oczach Księcia nie są dostatecznie konkretne i te każą dystansować mu się od jego osoby. Bo gdyby nie one, to gotów byłby powiedzieć "że z tym typem to bym poszet na dzifki".
^ zaczął się ostatnio do mnie przypierdalać, w sumie z sensem, zaczynam go lubić coraz bardziej, chociaz humor mu się stępił.
^ jest po piątku
[ten wątek jest siakis dżebniety. To chyba jedyne miejsce na forum, gdzie jeszcze nikt po nikim nie pojechał, NAWET po... Stigu...]
[inwizobol mołd]bierz mnie od tylca[/inwizobol mołd]
i sycko jasne
Jałokim napisał(a):NAWET po... Stigu...]
bez przesady.
BO my sie wyzywamy wszyscy, ale wiadomo kto się czubi ten sie lubi. Wogole make love not war (czego bałzac dał przykład w powyższym poście)
Lansuje się zegarkiem.
^Lubi black metal ale chce go zakazać. :>
Bo to mu wyjdzie tylko na dobre
^ Przypierdala sie ,ze ktos woli Sodom od Slayer .
nie bardzo go ostatnio rozumiem
nie wiem co moglbym o nim powiedziec
Koleś który często potrafi mnie rozśmieszyć ale też czasami pierdoli od rzeczy a gust muzyczny to ma zjebany kompletnie. Ale cięzko sobie to forum wyobrazić bez niego.