co powiecie na temat tego filmu??
Bardzo pomysłowo zrealizowany.Jeden z moich faworytów,serio.
Hmmm czy moglibyście przybliżyć fabułę???
Film na podstawie oczywiscie The Wall Floydow.. Scenariusz Rogera Watersa.. praktycznie zero dialogow jeno muzyka Floydow w tle.. Teorretycznie film opowiada o zyciu Pinka.. W praktyce pokazuje nasze spoleczenstwo..
O kuTwa musze to dostać w swoje ręce. Pink Floyd *____*
Jestem jakaś zacofana, czemu dopiero teraz się dowiedziałam... cholera...
Podobno trudno jest zdobyć ten film, ale jak to mówią: dla chcącego nic trudnego

Istnieje szansa, że na dniach go obejrzę

Nie chce się chwalić ale ja go mam

Prisca napisał(a):O kuTwa musze to dostać w swoje ręce. Pink Floyd *____*
Jestem jakaś zacofana, czemu dopiero teraz się dowiedziałam... cholera...
eee, jak jestes fanka floydow to musialas to znac... widac nie jestes

mi sie bardzo podobalo

Kaktus napisał(a):Nie chce się chwalić ale ja go mam 
Pożycz ;] A tak serio.... Niestety nie udało mi się dorwać tego filmu, ale w przyszłym tygodniu jadę do Media Markt, kasy trochę mam, a wersja na DVD z dodatkami kosztuje około 80 złotych... Jeśli będzie to z pewnością kupię; zresztą na rzeczy związane z Pink Floyd nie żałuję kasy ;]
daj mi namiary na priva to moge wysłać

Jeśli w MM nie dorwę "The Wall" to dam namiary ;] Możesz być pewien

spoko

czekam

Kaktus- obejdzie się bez priva ;] Dzisiaj byłam w MM i zakupiłam DVD "THe Wall" :] Jutro obejrzę i podzielę się wrażeniami :]
PS: Dzięki za dobre chęci ;]
No i w końcu obejrzałam. Wrażenia? Zdecydowanie jeden z najlepszych filmów jakie widziałam (o ile nie najlepszy) Świetne animacje, genialna muzyka, bardzo ciekawy pomysł... Daje do myślenia. Gorąco polecam.
no szkoda ale mogłaś mieć za darmo
a co do filmu no to nie ma co mówić film naprawde dobry nie podobny do innych filmów świetnie zrealizowany u mnie znajduje się w top 10 na jednym z wyrzszych miejsc
no i co tu dużo muwić tylko go polecać
oglądajcie