nie lubie hobbita, wladcy pierscieni tez nie
wiedzmin to jest w chuj zajebiste fantasy
nom masz racje istny

za władcą tak srednio jestem, ale wiedźmin to wypas na maxa

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie no sorry ale taka poezja kojarzy mi sie z gotyckimi kurwami ubranymi na czarno sluchajacymi artrosis i moonlight, uzalajacymi sie nad zwoim gownianym zyciem
gotyckie kurwy nie użalają sie na swój los, tylko niedoruchane, brzydkie gotki sie użalają, moim skromnym zdaniem

Toldi44 napisał(a):a co do mickiewicza masz racje Prisca, nienawidzę pana tadeusza Laughing
Chociaż nie powiem Hobbita także miło mi się czytało
ni nie mogę, zestawienie mnie rozpierdala cały czas.
karakas napisał(a):gotyckie kurwy nie użalają sie na swój los, tylko niedoruchane, brzydkie gotki sie użalają, moim skromnym zdaniem
K. znów trafnie i bez litości
oglądałam , mam mieć litość? hahah no tak 8\10 You nasty boy
w zla strone kreseczka, - 666 punktow sceniczych dla Ciebie

napisałaś, że nie masz tv.
bo sie telewizor popsul? tzn. szczurza morda mi kabel przegryzla. u starych drugi stoi, ale tam to nie bywam

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie no sorry ale taka poezja kojarzy mi sie z gotyckimi kurwami ubranymi na czarno sluchajacymi artrosis i moonlight, uzalajacymi sie nad zwoim gownianym zyciem
Wybacz Valhalla, to pewnie dlatego, że Bóg mnie opuścił Cię nie rozumiem.
no to proste. telewizor nie dziala bo mi szczur kabel od niego przegryzl. co tu do rozumienia? a do rodzicow specjalnie na anne marie wesolowska nie bede wbijac ;P
ale OT sorx

czekaj, powoli kojarzę, zepsuł Ci sie tv, masz szczury w domu, z rodzicami nie utrzymujesz kontaktów..dobra. ok. jeszcze mam cały dzień, żeby to rozkminić, ale przydałoby sie jeszcze jedno powtórzenie haha
karakas napisał(a):masz szczury w domu
I pchły we włosach.
łonowe- trzeba było dopisać Valhalla, trzeba wszysto robić z wiekszą kurwą koleżanko.