Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Avril Lavigne "Best damn thing"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
hohoho, przyszedł najbardziej srogi moderator i zaraz zjebie zabawę Laughing
Axel napisał(a):Mnie jako mężczyznę kultura obowiązuje i kobiety nawet takiej jak ty nie będę mieszał z błotem.
To znaczy jakiej?
warsadal napisał(a):Do tematu.

nigga please

jesli jakas fajna dyskusja sie rozwija po co przerywac w ten sposob? tym bardziej ze gdyby dyskutowac dokladnie na temat, podejrzewam ze po gora 3 postach bylyby bluzgi znowu
-Rene- napisał(a):
Axel napisał(a):Mnie jako mężczyznę kultura obowiązuje i kobiety nawet takiej jak ty nie będę mieszał z błotem.
To znaczy jakiej?

Po twoich wypowiedziach, po odgrywaniu roli niegrzecznej dziewczyny domyśl sie jaka masz opinie tu na forum.
Niegrzecznej dziewczynki? Panienki z całorocznym pmsem? Naburmuszonej małolaty? Cokolwiek nie wymyślisz, spłynie to miodem na moje kamienne serce, a potem chapnę cię za tyłek.
No i w porządku i na tym zakończmy ta dyskusje.
A ty już nie będziesz grał złego chłopca i bił młodszych od siebie. Zapowiada się sielanka.
-Rene- napisał(a):A ty już nie będziesz grał złego chłopca i bił młodszych od siebie. Zapowiada się sielanka.
Bije tylko starszych. I przestań sie przypieprzać bo mnie nie sprowokujesz.
Ostatnimi czasy nieudolnie jeździsz najpierw po Stigu, potem po jakieś dziewczynce. I tylko dlatego się przyjebałam. A może mi się nudziło?
Do tematu, albo cały offtop zaraz poleci.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
warsadal napisał(a):Do tematu.

nigga please

jesli jakas fajna dyskusja sie rozwija po co przerywac w ten sposob? tym bardziej ze gdyby dyskutowac dokladnie na temat, podejrzewam ze po gora 3 postach bylyby bluzgi znowu
Spierdalaj za przeproszeniem, jest temat na takie rozmowy, jest shoutbox, jest PM, jest w końcu gg i e-mail, nie musicie awanturować się tutaj, nie po to jest ten temat.

Axel, Rene- jeśli macie sobie coś jeszcze do powiedzenia, przenieście się proszę na PM.
Istny- jeśli chcesz mi odpisać- patrz wyżej.
ok pisze na temat

nie slucham avril bo tego nie lubie
Znam parę piosenek, nie przekonuje mnie to. Nie trafiło to do mnie bo wg. mnie za nudne to jest. Ot taki pop-rock do posłuchania w radiu ale nic więcej.
Nudne jak flaki z olejem i do tego beznadziejne.
Hey hey you you i don't like your gilrfrieend <ok>

zajawkowa piosenka,a Avril w klipie ma fryzure idealnie podkreślającą jej brzydote Idea
a mi się ta muzyka podoba w chuj Laughing Laughing Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6