Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Thrash made in Germany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Co sądzicie o wczesnej scenie thrash'u za zachodnią granicą?Moim zdaniem w latach 80-tych na światło dzienne wypełzło tam naprawdę sporo niszczących hord.Poza tym thrash wraca ponownie do łask,szkoda tylko że już nie ma tego klimatu co kiedyś.
germański thrash jest przepotężny, najlepsze hordy to Vendetta, Paradox no i Kreator
Zdecydowanie wole niemiecką szkołe grania niż tą z ameryki.
TerrOrizeRw Polsce wraca thrash, ale masz racje - w innym stylu. Czy lepszym, czy gorszym - kwestia gustu. Nie każdy lubi thrash z lat '80 (ja osobiście nie przepadam). Dużo bardziej wolę groove.

Jakie mamy dobre kapele thrashowe w polsce obecnie?

- Horrorscope i... no własnie, nic mi nie przychodzi do głowy. Jest kilka młodych kapel, które powoli wychodzą m.in. Saratan.
coż za ignorancja :!:

A The No-Mads i Chaosphere to niby co?!
a no tak No-Mads mi z głowy wyleciało. Mea Culpa.
Co do Chaosphere... trochę cicho o nich... może tak cicho grają...
no zapewniam Cię że nie grają za cicho Big Grin
Jeśli chodzi o niemiecki thrash to najbardziej podchodzi mi Kreator.CIekawie grają też Sodom i Sadus chociaż wolę raczej Amełykański thrash.
Ale ostatnio - wg. mnie - najlepsze płyty wydaje Tankard.
Ramone napisał(a):CIekawie grają też Sodom i Sadus chociaż wolę raczej Amełykański thrash

ze co ?!
no co? przecież USA leży w Niemczech hahahahaha
Ambivalent napisał(a):
Ramone napisał(a):CIekawie grają też Sodom i Sadus chociaż wolę raczej Amełykański thrash

ze co ?!
Oh...wybaczcie pomyliło mi się Tongue
Nikt tu nie wspomniał o Destruction. Niedopatrzenie jakieś...
R_amze_S napisał(a):Nikt tu nie wspomniał o Destruction. Niedopatrzenie jakieś...

To jest oczywiste ,dlatego nie wspominano ;].
A co do Destruction to bardzo źle że nikt nie wspomniał.
Na czym wy się chowacie ludkowie???
Stron: 1 2