kazaa to gowno jakich duzo...na soulseek(ktory jest zdecydowanie najlepszy) idzie znalezc wszystko tylko czasem ludzie sa pojebani (np. dziwny hiszpanie niemowiacy po ang. probuja sie mnie o cos pytac)torrenty praktycznie nie zyja bo odkad nie ma supernovej to mozna sie cmoknac(a reszta jest tak wolna ze nie warto)
na tej supernowej to tak szczerze mowiac chujnia wielka byla. Nic rzadkiego czy ciekawego z metalu, metalike to se mozna i ze stronek posciagac.
To se zajrzyj na kerrazy-torrents.com i masz wszystko a jak nie ma to poproś

Jeśli chodzi o p2p to dla mnie niepodzielnie rządzi DC++

hock: , jeśli chce sciagnac pojedynczy utwór, wtedy Kazaa

Ja uzywam soulseeka a jesli jakims cudem nie mam akurat nic co sam moglbym udostepniac to eMule (na soulseeku za nieudostepnianie samemu jakichs mp3 mozna czesto bana zarobic).
Hair of the dog napisał(a):na soulseek(ktory jest zdecydowanie najlepszy) idzie znalezc wszystko tylko czasem ludzie sa pojebani (np. dziwny hiszpanie niemowiacy po ang. probuja sie mnie o cos pytac)
A probowales napisac sobie w opisie cos w stylu "I speak only English and Polish"? U mnie pomoglo.
No to pieknie... pirackie watki

Osobiscie korzystam z DC++ i eMule... Choc jakos mam awersje do sciagania mp3'ek czy filmow... Na legalne ich zrodla jeszcze mnie stac