Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Grimlord
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zespół z Wrocławia
www.grimlord.eu
Na fotkach wyglaja zbyt malo ekstremalnie zeby mi sie chcialo sciagac udostepnione utwory na stronie.
hahahah LOL, przecież to zespół uprzednio znany jako GRIMOND, co wydał demo pt. "Nocna wizyta" czy coś takiego. Ale z tego, co się orientuję, to skład Grimonda bez założyciela działa nadal pod nazwą Grimond z wokalistką.
Jednym słowem, śmierdzi mi to.
no dokladnie Kel, dokladnie.
btw; aczkolwiek Grimond chyba juz nic nie robi totalnie?
zaraz, na forum oficjalnym pisze, że "wszystko się już wyjaśniło" czyli Grimond został grim&frostbitten pogrzeban, i teraz tylko Grimlord obowiązuje ze składem jak dawniej, czyli bez wokalistki. Chyba że czegoś nie kleję, ale w sumie nieważne.
zadna roznica, tak czy siak nazwa z dupy i lepiej by bylo gdyby przy Grimondzie zostali Surprised w sumie byli juz w miare rozpoznawalni we Wroclawiu.
chujowa okladka
tragedia
nie jestem panem.
yans napisał(a):Nie ufaj złudzeniom i przekonaj się sam.

Na foto powyzej wyglacia pedalsko i watpie zeby sie komus chcialo przekonywac do waszej tworczosci.
no przeciez typ na lewicy ma orła zwycięstwa z wirującą błyskawicą, więc ideolo są poprawni.
KelThuz napisał(a):więc ideolo są poprawni.

No tak, tylko ,ze ich mordy nie sa wystarczajaco hetero, szczegolnie tego kolo po srodku.
widzialam ich bodajze jak grali ze 4 lata temu przed TSA, dawali rade.
Confusedhock:
Stron: 1 2