03-22-2007, 11:33 PM
Stron: 1 2
03-23-2007, 06:40 AM
mowisz o ksiazkach?
Znam faceta osobiscie, zajebisty czlowiek.
Ksiazki tez.
Znam faceta osobiscie, zajebisty czlowiek.
Ksiazki tez.
04-02-2007, 11:35 AM
powiem tak.. sie zaraziłem na maksa.. w ciągu kliku dni pochłonąłem all co było mozliwe o inkwizytorze.. + Neurosis.. (a swoją drogą wie ktos czy bedzie wogole to be continued? mialo być na jesieni 2006 i cicho sza...)
Dawno mnie tak nic nie wciągnęło...
Teraz moze sięgne po kolejne Jego booki...
zazdrościć - znania osobiście, mam nadzieję ze nie jest takim bucme jak Sapkowski...
Dawno mnie tak nic nie wciągnęło...
Teraz moze sięgne po kolejne Jego booki...
zazdrościć - znania osobiście, mam nadzieję ze nie jest takim bucme jak Sapkowski...
04-02-2007, 03:37 PM
naucz się kurwa pisać po ludzku tłumoku, bo na razie jesteś tylko taki spoko najs kolo, że wypierdalaj po złom
04-02-2007, 04:01 PM
No i chuj Łachu książęcy! Po ludzku - masz na myśli po polsku czy w jakimś innym narzeczu?
a poza tym "MORDA" !jak do mnie żalisz...
a poza tym "MORDA" !jak do mnie żalisz...
04-03-2007, 02:05 PM
Po pierwsze - gdybyś nie spał w nogach, to może bym z tobą pogadał. Po drugie - to że byłeś mistrzem w "zbijaka" na paraolimpiadzie nie robi na mnie wrażenia. Po trzecie - zwijaj wąż szambiarzowi synu parchatej praczki z koślawymi racicami.
04-04-2007, 09:28 AM
O jak ślicznie!!
I pomyśleć , że wszystko to zawdzięczasz rodzicom , którzy zakupili swojemu księciuniowi Neostradę, co?
Miłego turlania dropsów!
To ja już spadam na ten złom..
I pomyśleć , że wszystko to zawdzięczasz rodzicom , którzy zakupili swojemu księciuniowi Neostradę, co?
Miłego turlania dropsów!
04-04-2007, 12:01 PM
Ale ty się paskudnie odzywasz do innych użytkowników forum. Zupełny brak kultury i wychowania. Wpuścić takiego między... ludzi.
04-04-2007, 01:30 PM
Synu napisał(a):O jak ślicznie!!Pojazd godny pogrążonego w kurewskim amoku ćwierćanalfabety (z przewagą "anal") który rok temu przesiadł się z Roxette na Sisters of Mercy.
Miłego turlania dropsów!
Choć nie jest prawdą, jakobym rodzicom zawdzięczał neostradę, to nawet gdyby tak było to i tak lepiej aniżeli - podobnie jak ty - miałbym zawdzięczać rodzicom zaspokajanie seksualnych potrzeb.
04-04-2007, 01:38 PM

Co do tematu, czytał ktoś "Świat jest pełen chętnych suk" czy "Przenajświętszą Rzeczpospolitą". Nie czytałem tego jeszcze, więc chciałbym poznać Wasze opinie zanim się zabiorę za nie (jeśli się zabiorę).
04-04-2007, 03:52 PM
"Przenajświętszej.." czytalem tylko fragment..futurystyczna wizja świata.Mnie powaliła.Pewno zaraz jak skończę "Miecz Aniołów" to kolejny zakup i lektura do drezyny.
Recki:
TU
Recki:
TU
04-09-2007, 06:12 PM
bardzo dobry pisarz, tworzy pomyslowo,i z jajem. polecam serie ksiazek o inkwizytorze
05-17-2007, 10:19 AM
"Przenajświętsza Rzeczpospolita" rządzi 8)
06-12-2007, 05:42 PM
Przeczytałem wszystkie dotychczasowe opowieści o inkwizytorze oraz necrosis, teraz szykuję się do "świat jest pełenb chetrnych suk".Zgodze sie z the beast ze to fantasy z jajem. Zamiast miliardowej opowiastki o dzielnych hobbitach/elfach/krasnoludach(niepotrzebne skreslic) ktorzy ida walczyc ze smokiem/banda trolli/mega-hiper-super demonem(niepotrzebne skreslic) mamy historie o ludziach z krwi i kosci,ktorych najwiekszym wrogiem sa inni ludzie, bo anioly diably zjawy i inne dziadostwo to tylko wypelniacz, aczkolwiek wykorzystywany z pomyslem.Tak moim zdaniem powinno wygladac prawdziwe, mroczne fantasy.Wieśmin może się schować...
10-31-2007, 10:31 PM
jak do tej pory przeczytałam tylko Miecz Aniołów. i spodobały mi sie te przygody Inkwizytora Mordimera, bardzo szybko to przeczytałam. Jak będę miala czas to siegnę po kolejne tomy o inkwizytorze i moze inne jego książki.
Stron: 1 2