Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak przyszyć naszywkę na plecak:))
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
-Rene- napisał(a):bo takie pyskówki ja to przerabiałam w podstawówce.
Myślę, że ty też powinnaś się trochę bardziej postarać.
-Rene- napisał(a):
The Stig napisał(a):super glue jest the best Big Grin
Chyba ci się szycie z klejeniem pojebało.

wbrew pozorom efekt jest ten sam Laughing
Zoltan napisał(a):
A ja myślę, że właśnie strzeliłeś sobie samobója.
-Rene- napisał(a):
Zoltan napisał(a):
A ja myślę, że właśnie strzeliłeś sobie samobója.
A ja myślę, że ty myślisz, że masz rację, a co za tym idzie to właśnie ty strzeliłaś sobie samobója.
[Obrazek: 200px-COS_09.JPG]
Takie topiki powinny być automatycznie niszczone.
automatycznie zniszczona to została zawartość twoich spodni
Kto by się domyślił, że lubisz ugryźć.
no, spytaj swojej matki
Się przyczepił rzep. Znajdź sobie innego kolegę.
wcale ich tu nie szukam
(03-18-2007, 11:51 AM)-Rene- napisał(a): [ -> ]Szanowny kolego!
Sprawa z jaką zwróciłeś się do grona forumowiczów nie należy wcale do prostych lecz postaram się pomóc, oczywiście na miarę moich sił. Otóż proces przyszywania naszywek na plecak składa się z trzech etapów. Pierwszym z nich jest przygotowanie materiałów, drugim- przygotowanie psychiczne, trzecim zaś- fizyczne. By przejść pierwszy level potrzeba ci:
- plecaka
- naszywki
- igły
- nitki
Jeśli masz już zgromadzone w/w materiały, możesz śmiało wskoczyć na następny, drugi, etap. Teraz zasiądź spokojnie nad materiałami, wpatruj się w nie przez chwilę jednocześnie powtarzając jakąś mantrę np: "przyszyję tą cholerną naszywkę". Gdy poczujesz się dostatecznie silny psychicznie, przejdź do etapu trzeciego (ostatniego i najtrudniejszego). Najpierw umieść naszywkę w miejscu, w jakim ma ona się znajdować na plecaku. Następnie weź do ręki igłę i przewlecz przez jej dziurkę uprzednio odcięty kawałek nitki. Na końcu nitki zaplącz węzełek. Teraz uwaga! Używając odpowiedniej dozy sił psycho- fizycznych przyszyj naszywkę do plecaka. Jeśli podczas szycia skończy ci się nitka- nie panikuj. Po prostu zaplącz węzeł na końcu naszywki w miejscu w którym skończyłeś szyć a na igłę nawlecz nową porcję nitki. Kiedy już zakończysz procesz przyszywania naszywki stań nad plecakiem i podziwiaj swoje dzieło, by następnie spuścić się na nie zachwycony własnymi zdolnościami. Proces czyszczenia plecaka, naszywki oraz nitki- w następnym odcinku.

Instrunctions not clear enough, got d*ck caught in the ceiling fan.
Stron: 1 2 3