Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: tight jeans
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Gdzie można kupić obcisłe męskie jeansy? byłem w każdym sklepie levisa, big stara, mustanga we wrocławiu i wszędzie mówią że takich już sie nie robi i nigdzie ich nie dostane ale cholera jakoś damskie sie robi to męskie też muszą być! Nawet lupeksy odwiedzam i też nic! Przecież każdy takie ma Slash, Dave Mustaine, każda gwiazda rocka!

http://www.rattleheadhq.com/images/picpa...ine/17.jpg

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00e1bd73cb8c9fad.h

[Obrazek: 00e1bd73cb8c9fadm.jpg]
Chodzi o rury tak zwane. Też mam ten problem bo szukałem. Jak masz naprawde potrzebe to wex kup lekko przydługawe spodnie ale dobre na objętość nasępnie wypierz w dość duzej temperaturze. Przy odrobinie szczęscia będziesz miał rury akurat na ciebie ;].
W lumpach twardo szukaj bo rzeczywiście w Polsce trudno coś takiego dostać ...
[Obrazek: 17.jpg]
jakikolwiek facet chciałby wygladać i ubierać się TAK?!?!!
MUAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAA
Tylko skarpety na jaja brakuje Tongue .

Akurat mustain jest zdecydowanie za chudy y w tym zapierdalać (przynajmniej na tym zdjęciu tak wygląda)

Spodnie same w sobie krieg !!!
Zawsze możesz sam sobie zwęzić spodnie jeśli masz maszynę do szycia, no albo do krawca zanieść. Jak byłem młodszy to nosiłem takie, teraz jestem bardziej litościwy dla moich jąder i się już tak nie znęcam nad nimi.
O kurwa,w życiu bym czegoś takiego nie założył.A co dopiero wyjdz w takim czymś na Pomiech!
Co ty, pasowałoby Ci do cycków
h&m
no raczej nie ...
8) sorry co sie smiejecie Mad jesli chce takie spodnie, lubi, to jego styl niech nosi !
[Obrazek: istockphoto_438262_proudly_aware.jpg]

GO HOME PLZ PLZ PLZZZ1!!!11!
Cytat:jesli chce takie spodnie, lubi, to jego styl niech nosi

Akurat mi by takie coś nie przeszkadzało ale na 99% znalazł by się niejeden ludek któremu by nie pasowały one do tego stopnia,że wpierdolił by ci za takie spodnie.
tak znam to typ ludzi bez przyszlosci ;/ zal mi ich
A mi nie jest żal typów co mieliby pompę z jakiegokolwiek łacha co wpierdoliłby sie w takie rajtuzy, bo sam się do owych typów zaliczam. A i popedziłoby się takiego, tylko po to żeby zobaczyć czy w takim czymś da się biegać, a jeśli tak, to żeby obserwować wyraz cierpienia na jego twarzy przy każdym wykonywanym susie.
Stron: 1 2 3 4