02-19-2007, 05:54 PM
02-19-2007, 07:58 PM
Takie koszulki z krzywymi nadrukami sprzedają na bazarach ... sam mam na jednej krzywy nadruk ...
02-19-2007, 09:28 PM
I kurwa araya miał małe M ...
8) Nice I like ...
<lol>
8) Nice I like ...
<lol>
02-20-2007, 10:50 PM
Szkoda gadac ....
Mam troche szacuku do kapeli, wiec jesli sugerujecie, ze sprzedaje jakis fake, to jestescie w bledzie, poza tym gdybyscie sie troche znali, wiedzielibyscie, ze ten deseń nadruku byl rozprowadzany przez fan-klub ...
Tak to jest jak wypowiadaja sie dzieci trendu ...
Sobota - aś sie zbłaźnił niebotycznie - spotkałes może kiedyś Toma, gdy był szczupły ? w okresie seasons znacznie szczuplejszy niz z okresu divine, moze nie tak jak z show, ale byl szczuply i jest to M, ale napisalem male M ze wzgledu na to, ze numeracja polska jest troche wieksza (okresleniowo) i przez ten pryzmat wielu patrzy.
Podstawowa zasada - nie wiem, to sie nie wypowiadam !
Mam troche szacuku do kapeli, wiec jesli sugerujecie, ze sprzedaje jakis fake, to jestescie w bledzie, poza tym gdybyscie sie troche znali, wiedzielibyscie, ze ten deseń nadruku byl rozprowadzany przez fan-klub ...
Tak to jest jak wypowiadaja sie dzieci trendu ...
Sobota - aś sie zbłaźnił niebotycznie - spotkałes może kiedyś Toma, gdy był szczupły ? w okresie seasons znacznie szczuplejszy niz z okresu divine, moze nie tak jak z show, ale byl szczuply i jest to M, ale napisalem male M ze wzgledu na to, ze numeracja polska jest troche wieksza (okresleniowo) i przez ten pryzmat wielu patrzy.
Podstawowa zasada - nie wiem, to sie nie wypowiadam !
02-21-2007, 02:59 PM
Przepraszam ,ze nie wiem jaki rozmiar koszulki nosil araya w okresie takim a takim. Nie wiem takze jaki ma rozmiar buta, obwód bioder ani dlugość pały (choc to mozesz wiedziec ,chociażby z autopsji ;])
No offence zią ,nie podniecaj się tak ;]
No offence zią ,nie podniecaj się tak ;]
02-21-2007, 03:28 PM
to znaczy że jesteś gejem ...
02-21-2007, 03:29 PM
Koszulka, którą nosił jeden z użytkowników forum to na pewno istny unikat. 8)
02-21-2007, 03:40 PM
Sobota - jesteś dziecie trendu, nie bede plugawił klawiatury popadajac z tobą w deliberke werbalne

02-21-2007, 04:00 PM
zajebiście... dlatego, że jest tak napisane w aukcji ma ci ktoś wierzyć <lol>
kurwa, dostałeś od ruskich na bazarku krzywo nadrukowaną koszulkę Slayera i zastanawiasz się jak jakimś frajerom ją wcisnąć...
Cytat:NOSIŁ JA TOM ARAYA NA WIELU WYSTEPACH - JEST UNIKATOWA NIE TYLKO Z TEGO WZGLEDU, ALE TAKZE, GDY SIE PRZYJZYCIE NA FRONCIE NADRUK JEST KRZYWO WYKONANY - BYŁA TO KOSZULKA, KTÓRA BYŁA POTEM ROZPROWADZANA PRZEZ AMERYKAŃSKI FAN-CLUB, ALE JUZ Z PROSTYM NADRUKIEM, TĘ JAKO JEDNA Z PIERWSZYCH "NIEUDANYCH" WZIĄŁ SOBIE TOM.i ta "unikatowa amerykańska koszulka, którą nosił Araya" jest sprzedawana w Polsce, od 1,- no i oczywiście BCM...
kurwa, dostałeś od ruskich na bazarku krzywo nadrukowaną koszulkę Slayera i zastanawiasz się jak jakimś frajerom ją wcisnąć...
02-21-2007, 06:13 PM
Może i koszulka nie była noszona przez samego Araye ale jest to włąsnie oficjalna wypuszczxona z takim własnie błedem.Ale znawcy ogólnie zawsze wiedzą lepiej 

02-21-2007, 06:48 PM
ABCD napisał(a):Sobota - jesteś dziecie trendu, nie bede plugawił klawiatury popadajac z tobą w deliberke werbalne
![]()
![]()
![]()
A nie wiesz czy mam w związku z tym faktem jakies ustawowe ulgi np na przejazdy komunikacją miejską ?