Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: CHAOSPHERE "Reign In Chaos" już dostęne razem z #1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: 01ri9.jpg]
JUŻ DOSTĘPNE RAZEM Z #12 MEGA-SIN!!!
EXTREMALNY THRASH METAL!!!
próbki na stronie:

myspace.com/chaospherethrash
no musze przyznac, ze ZAJEBIŚCIE gracie !! Laughing
kurwa !! My Own Hell to miazga !! obczaje resztę !
Danzig napisał(a):My Own Hell to miazga !!
No mnie tez sie podoba,ale nic oryginalnego.
Ta płyta niszczy Big Grin Troszkę się obawiałem, bo gdy muzycy z ekstremalnych kapel biorą się za klasyczniejsze odmiany to przeważnie wychodzi nieprzeciętny syf, a tutaj taka niespodzianka. Jak narazie debiut roku, no i chyba Chaosphere stało się w tej chwili trzecią siłą polskiego traszu(po Horrorscope i The N0-Mads)

PS: Tylko okładka z dupy, w ogóle nie oddaje klimatu płyty.

EDIT// Warto kupic ten numer mega-sina, bo druga płytka do niego dołączona to równie dobry Vedonist
Cytat:Ta płyta niszczy

dokładnie!!!

Cytat:Jak narazie debiut roku, no i chyba Chaosphere stało się w tej chwili trzecią siłą polskiego traszu(po Horrorscope i The N0-Mads)

jak dla mnie tez debiut roku

czy 3-cia siła rodzimego thrashu? zapomniałeś o Virgin Snatch... poza tym trzymam jeszcze kciuki za Saratan

Cytat:PS: Tylko okładka z dupy, w ogóle nie oddaje klimatu płyty.

a mnie pasi
Tomash napisał(a):Ta płyta niszczy Very Happy
prawda to
Tomash napisał(a):Warto kupic ten numer mega-sina
kupiłem właśnie dla ich płytki , czytając niektóre recenzje można paść ze śmiechu ..
Tomash napisał(a):bo druga płytka do niego dołączona to równie dobry Vedonist
równierz spoko zespół jednak Chaosphere miażdży !
Tomash napisał(a):równie dobry Vedonist
Byłes na ich koncercie we wrzesniu na kamiennej??
Byłem wtedy na kamiennej, ale jak tam dotarłem to koncert się już skończył Big Grin
No chlopaki daja rade 8)
Fajna sprawa! Rzadko, mozna posłuchać polskiej konkretnej kapeli thrashowej, a tu kurwa taki niezły rozpierdol i to na debiucie, słychać niemiecką szkołę, słychać Slayer, słychać Motorhead.

Najlepszy jest pierwszy kawałek i Demon, fakt obok Horrorscope i Virgin Sntach najlepsza thrash kapela w Polsce (tylko, że tamci grają bardziej po amerykańsku). Przyda sie na scenie polskiej, jakiś dobry thrash band.
Cytat:słychać niemiecką szkołę, słychać Slayer, słychać Motorhead

mam dokładnie takie same odczucia... i materiał podoba się coraz bardziej z każdym kolejnym odsłuchem