02-15-2007, 01:03 PM
02-15-2007, 01:11 PM
no musze przyznac, ze ZAJEBIŚCIE gracie !! 

02-15-2007, 01:38 PM
kurwa !! My Own Hell to miazga !! obczaje resztę !
02-15-2007, 01:44 PM
Danzig napisał(a):My Own Hell to miazga !!No mnie tez sie podoba,ale nic oryginalnego.
02-15-2007, 01:53 PM
Ta płyta niszczy
Troszkę się obawiałem, bo gdy muzycy z ekstremalnych kapel biorą się za klasyczniejsze odmiany to przeważnie wychodzi nieprzeciętny syf, a tutaj taka niespodzianka. Jak narazie debiut roku, no i chyba Chaosphere stało się w tej chwili trzecią siłą polskiego traszu(po Horrorscope i The N0-Mads)
PS: Tylko okładka z dupy, w ogóle nie oddaje klimatu płyty.
EDIT// Warto kupic ten numer mega-sina, bo druga płytka do niego dołączona to równie dobry Vedonist

PS: Tylko okładka z dupy, w ogóle nie oddaje klimatu płyty.
EDIT// Warto kupic ten numer mega-sina, bo druga płytka do niego dołączona to równie dobry Vedonist
02-21-2007, 08:47 AM
Cytat:Ta płyta niszczy
dokładnie!!!
Cytat:Jak narazie debiut roku, no i chyba Chaosphere stało się w tej chwili trzecią siłą polskiego traszu(po Horrorscope i The N0-Mads)
jak dla mnie tez debiut roku
czy 3-cia siła rodzimego thrashu? zapomniałeś o Virgin Snatch... poza tym trzymam jeszcze kciuki za Saratan
Cytat:PS: Tylko okładka z dupy, w ogóle nie oddaje klimatu płyty.
a mnie pasi
02-21-2007, 03:33 PM
Tomash napisał(a):Ta płyta niszczy Very Happyprawda to
Tomash napisał(a):Warto kupic ten numer mega-sinakupiłem właśnie dla ich płytki , czytając niektóre recenzje można paść ze śmiechu ..
Tomash napisał(a):bo druga płytka do niego dołączona to równie dobry Vedonistrównierz spoko zespół jednak Chaosphere miażdży !
02-21-2007, 04:19 PM
Tomash napisał(a):równie dobry VedonistByłes na ich koncercie we wrzesniu na kamiennej??
02-21-2007, 04:30 PM
Byłem wtedy na kamiennej, ale jak tam dotarłem to koncert się już skończył 

02-21-2007, 05:43 PM
No chlopaki daja rade 8)
02-26-2007, 06:44 PM
Fajna sprawa! Rzadko, mozna posłuchać polskiej konkretnej kapeli thrashowej, a tu kurwa taki niezły rozpierdol i to na debiucie, słychać niemiecką szkołę, słychać Slayer, słychać Motorhead.
Najlepszy jest pierwszy kawałek i Demon, fakt obok Horrorscope i Virgin Sntach najlepsza thrash kapela w Polsce (tylko, że tamci grają bardziej po amerykańsku). Przyda sie na scenie polskiej, jakiś dobry thrash band.
Najlepszy jest pierwszy kawałek i Demon, fakt obok Horrorscope i Virgin Sntach najlepsza thrash kapela w Polsce (tylko, że tamci grają bardziej po amerykańsku). Przyda sie na scenie polskiej, jakiś dobry thrash band.
02-27-2007, 05:43 AM
Cytat:słychać niemiecką szkołę, słychać Slayer, słychać Motorhead
mam dokładnie takie same odczucia... i materiał podoba się coraz bardziej z każdym kolejnym odsłuchem