07-05-2007, 10:53 PM
07-05-2007, 10:56 PM
ale Stink jesteś głupi. Wyjaśnijmy dwie kwestie:
a) chodzi o niedocenianych artystów - pytanie czy twórczość Filtha można nazwać sztuką
b) nie pierdol że gość jest "niedoceniony" bo typ w tym momencie jest gwiazdorem
a) chodzi o niedocenianych artystów - pytanie czy twórczość Filtha można nazwać sztuką
b) nie pierdol że gość jest "niedoceniony" bo typ w tym momencie jest gwiazdorem
07-05-2007, 10:57 PM
Sting zaczepki szuka i tyle.
07-05-2007, 10:58 PM
wyjebałbym mu z czaszki, ale jemu życie zad kopie. Poza tym jego stara myje mosty
07-06-2007, 05:45 AM
Książę napisał(a):ale Stink jesteś głupi. Wyjaśnijmy dwie kwestie:
chuj ci w cipsko
a) wszystko co tworzą artysci jest sztuką
b) gwiazdorem ? chyba nie na RMS'ie
tak więc... błagaj o wybaczenie fagasie
07-06-2007, 09:08 AM
The Stig napisał(a):tak więc... błagaj o wybaczenie fagasie
ahahahahahahahahahha
07-06-2007, 09:15 AM
jak dla mnie to stig ma jakieś kompleksy...
07-06-2007, 10:16 AM
The Stig napisał(a):chuj ci w cipskomoja budowa anatomiczna nie jest chyba analogiczna do twojej, więc możesz ssać przekładnię weekendowego konkubenta brata swojej starej
The Stig napisał(a):a) wszystko co tworzą artysci jest sztukątyle że wspomnianego pana ja raczej skłonny byłbym nazwać rzemieślnikiem
The Stig napisał(a):b) gwiazdorem ? chyba nie na RMS'ieno dla mnie to miejsce nie jest miejscem reprezentatywnym i nie określa tego co się dzieje na świecie
The Stig napisał(a):tak więc... błagaj o wybaczenie fagasiejeżeli miałbym cię - czyściciela publicznych spluwaczek - błagać o wybaczenie, ze względu na miażdżącą siłę twojej argumentacji, to powiem ci jedno (poza tradycyjnym "goń się układany do snu łopatą synu świni z małpą") zakładaj japąki, majtki ze sznurkiem w dupie, pelerynę (wszystko za 1300), bierz pistolet z wyrzutnią haka i liny i wypierdalaj w rewir walczyć o mroczność, piękność i sprawiedliwość
07-06-2007, 02:10 PM
Van Der Graaf Generator kurwa !!! Ta kapela zasługuje na ilość sprzedanych płyt i fanów niczym Floydzi, miejsce w panteonie rocka niczym Genesis, poszanowanie odkrywczości i przecierania nowych szlaków w rocku niczym King Crimson, docenienia całej posepności i melancholii muzycznej niczym Joy Division. Niestety tak nie jest - może muzyka jest zbyt nieprzystępna, może słabe działania menagementu w latach 70-rych, może przerwy w działalności. Nie wiem... Spokojnie jedna z największych kapel w historii rocka, niezasłuzenie znana tylko nielicznym, choć coraz więcej ludzi po nich sięga... Należy sie to , oj należy dziadkowi Hammillowi, zwłaszcza iż wciąż grają i robią to zajebiście !!!
07-06-2007, 02:28 PM
Budgie
07-06-2007, 03:31 PM
ELOY
SBB
Atomic Rooster
Eva Cassidy
SBB
Atomic Rooster
Eva Cassidy
07-06-2007, 03:34 PM
Rage.
07-06-2007, 09:12 PM
The Stig napisał(a):b) gwiazdorem ? chyba nie na RMS'ie
Książę napisał(a):no dla mnie to miejsce nie jest miejscem reprezentatywnym i nie określa tego co się dzieje na świecie
Jedyne sensowne zdanie.
07-06-2007, 09:27 PM
TOKIO HOTEL 8)
07-06-2007, 09:36 PM
Coś w tym jest, bo nieszczególnie ich doceniam.