Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Chodziłam z metalem,..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
A coo to jest kurczwa dead metal ?! Laughing

Hmmm skądś znam tę gazetkę hahaha
toż to kultowe "miłujcie się". masz nawet logo w prawym dolnym rogu
Ja tam nikomu w rogi nie zaglądam Tongue

Tak ale chodziło mi o ten konkretny numer i artykuł .
Ja juz dawno przestalam sluchac muzyki szatana. Teraz slucham tylko hip hopu, no bo to nie jest zepsuta muzyka tak jak metal. radze wam tez tak zrobic.
pamietajcie wybor nalezy do was, ale i tak nie macie adnego wyboru, wiec jednyny wybor to ,zeby wstapic na droge Dobrego, bo Zly niszczy wasza dusze.
lublinianka lublinianka hardkor pank !!!
klaudia powaznie? Big Grin
Jak to ?! Nie poznajecie tego klimatu?? Ja na pierwszy rzut oka pomyślałem , że to pseudo-moherowe źródło informacji : Fakt
nie.
... Szkoda, że nie napisała ile razy w czasie tej znajomości po "katolicku" rozłożyła przed nim nogi Laughing
Jeśli nawet koleś był zrąbany to nie znaczy, że przez metal. Może słuchał niektórych zespołów, bo śpiewały o tym, co czył WCZEŚNIEJ? Wink
Tyle, zakładając, że to nie kolejny bełkot fantasty w habicie Laughing
Wolałbym być opętanym przez "Złego" niż słuchać hip hopu, techno lub rapu. Ja tam słucham klasycznego metalu,heavy metalu, rocka i punku i mi jest dobrze ^^
dlaczego tak mówirz przecież hip hop jest fajny peja slams attak liroj hemp gru
i nie mów ze wolisz byc opętanym przez złego bo to nie jest temat do żartów jakby Cię diabeł nawiedzał to już lepszy peja niż takie egzorcyzmy co Undecided
lubie techno. fajnie sie naćpać pigułami i tańczyć i wtedy jest tak zajebiście
raf ma rację. ludzie plotą takie bzdury a nie zdają sobie sprawy z niebezpieczeństw jakie się za tym kryją...
rotten_lady napisał(a):hmm,a czy mozna to pismo zaprenumerowac?? Wink

dopiero dołączyłam, ale pytanie może być jeszcze aktualne. Pismo można zaprenumerować, ale po co płacić xD wejdź na stronę www.rcs.org.pl i dołącz do Ruchu czystych serc Big Grin przyślą ci pare numerów, w tym ten z którego jest ten artykuł, bo zawsze te same wysyłąją Big Grin
o kurwa. zara się tam zaloguję
Stron: 1 2 3 4