To jest arcydenny zespół, w sam raz dla pseudo oldskulowych dzieciaków, którzy żeby być "true" noszą białe adiki i katany po ojcu zamiast glanów i bluz Vadera. Zaorać. O ile Sabbat jest całkiem znośny(choć też nie wybitny) to metalucifer za
Hacza często o parodię heavy metalu.
edit: literówka

Tomash napisał(a):zachacza
ja Ci zaraz zahacze panie mod

jak zwykle nie moglam sie powstrzymac

Tomash napisał(a):w sam raz dla pseudo oldskulowych dzieciaków, którzy żeby być "true" noszą białe adiki i katany po ojcu
jakieś aluzje :?
Tomash napisał(a):zamiast glanów i bluz Vadera
tak sie dziwnie sklada, ze chodze w glanach, a bluzy vadera bym NIGDY nie zalozyl !!
jak Ci sie cos nie podoba to wez lopatke, wiadekro i idz sie pobaw w piaskownicy.
Valhalla napisał(a):jak zwykle nie moglam sie powstrzymac Very Happy
i słusznie
@ Butcher: 1. Edytuj posty 2. Warn za chamstwo i debilizm
Giń Tomashu!
Ja traktuję Ich z przymrużeniem oka - i tak, wydaje mi się, powinno się podchodzić do działalności tego zespołu. Muzycznie trzymają poziom - mają kilka prawdziwych killerów, reszta to niestety tylko "dobre" numery.
No ja jakoś nie potrafie tego strawić, jakoś mnie niespecjalnie bawią tego typu formacje.
Ciekawe czy "na żywo" byś też tak kozaczył. No, idź juz pastować glany, przecież nie pójdziesz do kościoła jutro w brudnych.
EOT i każdy następny post nie na temat poleci.
Tomash napisał(a):Valhalla napisał(a):jak zwykle nie moglam sie powstrzymac Very Happy
i słusznie 
@ Butcher: 1. Edytuj posty 2. Warn za chamstwo i debilizm
Gdzie tu masz chamstwo i debilizm w tym temacie ?
Flying Corpse napisał(a):Gdzie tu masz chamstwo i debilizm w tym temacie ?
własnie tez sie zastanawiam
Edytowaleś jeden z postów, jeden też usunąłem, wiec teraz nie cwaniacz. Oba były dość wulgarnymi atakami. I koniec offtopa, bo poleci cały temat.
i niech poleci kurwa, kolejna kapela ktora trzeba sie zachwycac, bo jakis true autorytet tak powiedzial
smieszna chujowizna, heavy metal samurai