Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Red Hot Chili Peppers w Polsce?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Amerykańska grupa Red Hot Chili Peppers wystąpi po raz pierwszy w Polsce - podaje w swym najnowszym numerze tygodnik "Wprost".

Według tygodnika, występ Amerykanów miałby się odbyć w lipcu. Podobno warunki finansowe z jedną z agencji koncertowych zostały już ustalone. Red Hot Chili Peppers mieliby otrzymać za swój występ niecały milion dolarów.

Prawdopodobną areną pierwszego występu Papryczek w Polsce jest Stadion Śląski w Chorzowie. Red Hot Chili Peppers promowaliby podczas koncertu swój ostatni podwójny album, "Stadium Arcadium", który ukazał się w 2006 roku.

Oficjalna strona internetowa amerykańskiej formacji na razie nie podaje informacji o koncercie w Polsce. Znalazła się za to na niej inna data lipcowego występu RHCP – 6 lipca w Paryżu. Zespół w stolicy Francji zaprezentuje się w Parc des Princes.
/summon przemek
Jesli przyjadą to bedę na 1000 % !!!!
Tyle lat na nich czekałem, więc teraz głupio byłoby odpuścić - mimo, że pewnie grać będą głównie kawałki z dwóch ostatnich, nielubianych przeze mnie płyt ; ). Jeśli termin będzie mi pasował, to w Chorzowie się pojawię.
Eee,na wakacja raczje nie bede miał funduszy,no chybaz,e bedzie dobrze z praca,jakby co zawsze sie moge wybrac za granice
Szkoda że przyjadą dopiero teraz, gdy co tu dużo gadać...nie są już tym zespołem za jakim się szalało. Jak wyżej wspomniano lwia część setlisty to BTW i SA. I pewnie nieźle się cenią, już widze jakie "tanie" będą bilety.Najlepsze koncerty dawali w latach 1999-2002 kiedy były wyjebiste setlisty, bo trzon i 80% setlisty stanowiły Blood Sugar Sex Magic i Californication czyli płyty mojego życia. Teraz szkoda gadać. Zresztą swoje żale dotyczase obecnych RHCP przelewałem już w temacie o nich na rock/hardrock Smile
Omg dopiero teraz zauważyłem. Można juz kupować bilety?
Zoltan napisał(a):Można juz kupować bilety?

Nie. Przeciez jeszcze nie wiadomo czy ten koncert sie odbedzie.
ok, czemu nie, byle nie na heinekenie Wink
Też tak myślę, niech zagrają w Chorzowie. Na Opener nieszczególnie mi pasują.
miejsce - Chorzów, Stadion Śląski
data - 03.07.2007
bilety
- miejsca siedzące 1 - 170 PLN,
- miejsca siedzące 2 - 115 PLN,
- płyta - 115 PLN
- VIP - 505 PLN
REZERWACJA BILETÓW OD 8.02.2007

[Obrazek: rhcp.jpg]
I`m there man !!!! 8)
Przeanalizuję sytuację, pomyślę jak wyrobię finansowo i co wybrać z zapowiadanych imprez. W każdym razie informacja dobra.
zobacz ejak z kasą będzie, chyba jednak pójde na genesis, a PJ i Red Hotów posłucham przez okno Laughing
I nagraj z nich bootlegi ;D.
Stron: 1 2 3 4