Potwierdziły się informacje o koncercie grupy Pearl Jam w Polsce.
Zespół wystąpi 13 czerwca w Chorzowie.
Zespół Pearl Jam wystąpi 13 czerwca na jedynym koncercie w Polsce, na Stadionie Śląskim. Amerykanie promować będą wydany w 2006 roku krążek "Pearl Jam".
Sprzedaż biletów na to muzyczne wydarzenie ruszy niebawem. Już teraz można jednak za pośrednictwem witryny
www.livenation.pl rezerwować wejściówki.
Cena biletu za miejsca siedzące 1 wynosi 165 PLN, a za miejsca siedzące 2 i płytę - 110 PLN.
Cholera, trzeba by się zastanowić... 110 zł - nie jest źle.
Aaaaaaa, jak ja chce jechac... cholera.
Ktos sie wybiera jeszcze?
Ja się zastanawiam, ale przy takim natężeniu ciekawych koncertów, które się zapowiadają Pearl Jam jednak żadnym priorytetem dla mnie jest, tak więc z powodów finansowych pewnie ostatecznie jednak odpuszczę.
Dla mnie jedynie ten jest ciekawy, ba praktycznie obowiazkowy... Ale nie odemnie to bedzie zalezalo niestety

Blood napisał(a):Ale nie odemnie to bedzie zalezalo niestety
To sobie pójdziesz np. za 2 lata na Pearl Jam

. Zobaczysz, jeszcze Eddie wyda płyta koncertową

Ale ja chce teraz nie za dwa lata!
o.
Przed występem Pearl Jam w Chorzowie będzie można zobaczyć jeszcze jedną gwiazdę światowego formatu. Organizatorzy zapowiedzieli, że w roli supportu wystąpi formacja Linkin Park.
Nie no gwiazda po chuju

O w morde

Hehe, to dowalili. Klimat zupełnie nie ten, przecież jest tyle grunge'owych zespołów, które zgodziłyby się supportować PJ- Seether, The Hiwatts, może nawet Mudhoney. Dobrze, że byłem już na koncercie PJ, teraz już mnie nawet nie kusi.
Acrid napisał(a):w roli supportu wystąpi formacja Linkin Park.
ha!a ci tam po co??pasuja jak chuj,nie ma co...ale nic nie bedzie mi w stanie zniszczyc wystepu PJ

rotten_lady napisał(a):pasuja jak chuj
a tobie chuj nie pasuje?
Książę 2 napisał(a):a tobie chuj nie pasuje?
hmm...przemilcze...