Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: ARIA /arija/
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Juz ktos kiedys wspomnial o Arii Big Grin To chyba pierwszy topic na temat tego zespolu... Kto lubi Arię? Big Grin
NOSZ KURWA JEGO MAC
Jak zakladasz topic na temat danego zespolu, to napisalbys o nim przynajmniej kilka slow, podal link do myspace albo purevolume, ogolnie sie troche wysilil
Nie wiem czego oczekujesz zadajac takie pytanie:

Cytat:Kto lubi Arię?

Odpowiadam: nie znam
za samą nazwę oczywiście 88/10, nie inaczej!
KelThuz napisał(a):za samą nazwę oczywiście 88/10, nie inaczej!
no to bedziesz sklonny dac wiecej - nie napisales czy kojarzysz cos wiecej, ale na podstawie mojej (niestety skromnej) wiedzy na temat tego zespolu moge powiedziec ze wykurwiaja calkiem niezly Heavy i inspiruja sie Manowar'em
Rumian napisał(a):wykurwiaja calkiem niezly Heavy i inspiruja sie Manowar'em

W przypadku ich starszych plyt to wiecej niz 'calkiem niezly'. Zapusc 'Igra z ogniom' i poczuj roznice. A za nazwe 88/10.

Nie inaczej!
hegemon88 napisał(a):
Rumian napisał(a):wykurwiaja calkiem niezly Heavy i inspiruja sie Manowar'em

W przypadku ich starszych plyt to wiecej niz 'calkiem niezly'. Zapusc 'Igra z ogniom' i poczuj roznice. A za nazwe 88/10.

Nie inaczej!
jak mowilem moja wiedza na ich temat jest dosc skromna
wyglada na to ze dzisiejszy wieczor spedze na sluchaniu fragmentow ich utworow na ich oficjalnej www i myspace - cieszy mnie to, ze z tego co widze ich plytki sa raczej tanie na allegro wiec bardzo mozliwe ze sie w nie zaopatrze
Świetny klonik Iron Maiden Wink Porównując ostatnie płyty moim skromnym zdaniem to te Ariji(?) lepsze od pierwowzoru, którym się inspirują.