Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Funeral Doom Metal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ciężka, depresyjna muza? Muszę to obadać Big Grin Ostatnio mam nastrój właśnie na takie klimaty Smile
Oj,coś czuję że Ci się nie spodoba.
raf667 napisał(a):Oj,coś czuję że Ci się nie spodoba.
słyszałeś juz ten zespół Question
Nie chodzi mi o to że jest zły (bo nie jest) tylko wydaje mi się że nie trafi w gusta Pearl.Zdaje mi się że ona woli inne klimaty.
Przesłuchajcie sobie Evoken albo Rigor Sardonicous
raf667 napisał(a):Nie chodzi mi o to że jest zły (bo nie jest) tylko wydaje mi się że nie trafi w gusta Pearl.Zdaje mi się że ona woli inne klimaty.
I tu Cię zaskoczę. Słucham tak przeróżnej muzyki, że aż sama się sobie dziwię Wink
Cytat:raf667
sorry za posądzenia
Pearl chcesz cieżkiej, depresyjnej muzy ??
Sun0))) - ich muzyki nie da się strawić

polecam Laughing
jezus maryja ! pamiętam jak męczyłem tą pierdziawe ... jestem za mało trv żeby tego słuchać ...
ale Evoken... sztuka Big Grin
też jestem za mało true żeby słuchać NA TRZEŹWO sunn o))) po paru piwach jak se po cichu brzęczy to jest całkiem ok Laughing
słyszeliście moze o takim polskim zespole Nightly Gale ?
Znać znam ale muzę słyszałem bardzo ogólnikowo.W każdym razie z tego co pamiętam to zajebiste.
taaa, w jakiejś audycji radiowej ich słyszałem dawno temu, ichh płytka jest po smiesznie niskiej cenie w Media marktach(12 zł, a w empiku po 17), chyba sobie kupie. Pamiętam że poprzednie wydawnictwo było reklamowane jako "muzyka dla samobójców" Laughing
"muzyka dla samobójców" idealne określenie Laughing
Stron: 1 2 3