Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Telewizje muzyczne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Oglądacie takowe ?? Ja regularnie nie oglądam od czasu upadku (raczej zlikwidowania) nieodżałowanej ostoi pozamainstreamowej muzyki, czyli Vivy Zwei (ŚP). Teraz pozostaje VH1 Europe. Fajne programy nawet mają, VH1 Rocks od pon do pt o 23:00, a w piątki super dawka od 23:00 do 1:30. No i dają prawie codzień Beavisa i Buttheada, a w święta puścili "VH1 Rock Honors"- wielki tribute koncert dla Queen, Judas Priest, Def Leppard i Kiss.
Czasem jeszcze lookne na MTV Germany na Rockzone, albo jak jakiś koncert dają (w wakacje była zajebista relacja z Hurricane). No i rzuce czasem okiem na 4fun o 22:00 jak jest pula rockowa,czasem jak wypsuje pół karty to se teledysk wygram 8) .

Ale Vivy Zwei szkoda do dziś, szczególnie niezapomnianych programów: 2Rock, 2Rock Charts, Fast Forward czy Overdrive gdzie koncerty dawali.
Nigdy nie miałem muzycznej TV, w ogóle to nigdy nie inwestowałem w kodowaną TV. Do czynienia miałem za sprawą rodziny, na wakacjach. Normalny zestaw czyli Viva, Mtv i 4fun, na szczęście miałem tam co robić, więc nie oglądałem Wink

Żałować bym mógł, że nie mam TVP Kultura, mogłoby być zamiat tefałenu.
Atomic TV
Ja głównie oglądam Mtv ewentualnie Vive ... może nie ma tam nic specjalnego ale to już jakoś z przyzwyczajenia ... no i jeszcze 4fun oglądam czasem wieczorem kiedy kończą sie ich idiotyczne programy bo leci czasem Satyricon czy Slayer ...
www.youtube.com

po co komu inne muzyczne stacje ;P
no właściwie ju tub to najlepsze wyjście aczkolwiek czasem coś wyczaje w tv o czym bym nie pomyślał żeby sprawdzić na ju tubie ...
TVP Kultura nawet spoko, ale mogloby być wiecej muzyki (jest sporo, ale symfonicznej).
Ej, ej. Przecież tam jest sporo ciekawych koncertów. Świetny zestaw był np. ostatnio w sylwestra.
Tak, ale te koncerty często są w dosyć dziwnych porach.
Prawda, ale to akurat w przypadku TVP normalna rzecz, że najciekawsze materiały puszczają w nienormalnych porach.
Ale wciąż za rzadko. Niemniej fajne byłu dokumenty "Rock a polityka", dokumenty o ramones i sex pistols, swego czasu dali koncerty Zappy, Bowie`go czy Homo Twist.
Zdecydowanie VH1. Zwlaszcza bloki So 80's i Smells Like 90's.
VH 1 było fajne jakieś 6 lat temu(śp. tommy Vance miał swoją audycje, puszczali świetne koncerty z "Beat clubu" itp). Teraz to taki sam syf jak mtv classic w końcowym stadium.
a ja prawie wcale tv nie ogladam, to nie wiem Surprised
A ja mam 1,2.Polsat i TVN.
Same bzdury tam lecą :?
Stron: 1 2