Książę napisał(a):Przypominam ze mówisz o kraju w którym Teletubisie miały zjechać z anteny za szerzenie homoseksualizmu, i w którym jakis podstarzały naziol kasuje z kanonu lektur szkolnych jedne z największych dzieł w dorobku literatury europejskiej, bo nie podobają mu sie osoby autorów ("wizjonerzy, ćpuny, lewacy i inne społecznie nieprzydatne śmiecie").
Hahaha no sorry,ale to ty sympatyzujesz z grupami homoseksualno-lewackimi

ale kurwa risercz musiałeś pierdolnąć, no brawo, lambda lambda lambda.
Poza tym, imć kutasie, w której części tego zdania moja rzekoma "sympatia" daje o sobie znać?
jak następnym razem nie wydolisz, to po prostu utnij bajere i tyle.
ej no panowie ale nie rozwalajcie tego tamatu
Książę napisał(a):ale kurwa risercz musiałeś pierdolnąć, no brawo, lambda lambda lambda.
Poza tym, imć kutasie, w której części tego zdania moja rzekoma "sympatia" daje o sobie znać?
jak następnym razem nie wydolisz, to po prostu utnij bajere i tyle.
Z tonu wypowiedzi jednoznacznie wynika,że nie popierasz działalności "podstarzałego naziola" i przeciwników teletubisiów.
no tak, i ta antypatia jest w tym zdaniu zawarta. co dalej szerloku?
http://analogs.pl/ napisał(a):Zapowiadamy naszą nową płytę!!!
W sierpniu (prawdopodobnie druga połowa) nakładem Jimmy Jazz Records wyjdzie nasza dziesiąta płyta CD, której tytuł roboczy (może się zmieni a może nie) to "Miejskie Opowieści". Mniej więcej w tym samym czasie wspólnymi siłami Jimmy Jazz i Oldschool Records wyjdzie LP o tym samym tytule. Na LP będzie się znajdować jeden utwór, którego nie będzie na CD i odwrotnie...
Jako pierwsze patronat nad naszym albumem objęły: BLUD, ULICZNIK i PIT BULL...
zajebiście.
Aktualnie rozpierdala mnie płytka z coverami, szczególnie numery Ramones'ow i Cock Sparrera. No i mocny też jest "HWDP", z tym, że oryginał chyba lepszy.
edit:
no i jeszcze "Picie i jazda". Właśnie, zaraz wyruszam bryką na Ciechocinek

nazwa jakaś taka chujowa, mam nadzieje, że zmienią, choć z drugiej strony bardziej zależy mi na konkretnej zawartości

kiedyś nazywali sie Mengele. Nawet zdażyło mi sie być na kocercie gdy jeszcze tak się zowiali
Jak byłem młodszy to lubiłem ich, teraz muzycznie mnie już nudzą trochę.

Pozegnanie

Iwan

Strzelby z Brixton

Blask szminki.