Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gra w skojarzenia...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Arion

bukkake - fetysz ;]
chips Big Grin

Arion

chips - frytka

SML

frytka - Big BrotherBig GrinBig Grin
rzygi

Arion

rzygi - bełcik
bełcik - Mamrot!!! (jak ktoś nie wie o co chodzi to się zgłaszać... Angry )

SML

a propo bełcika, to u nas tez jest taki, który dostał taką ksywe za saługi, chyba sie domyślacie za jakie

Arion

a propo bełcika, to tak nazwałam moją kotkę w Warhammerze ;}
MG nie był zbyt zadowolony ^^;
Cytat:MG nie był zbyt zadowolony

Dziwisz się??
Bełcika mlekiem poić...

Arion

Ona sama się żywiła... Ten kot miał początkowo więcej Int niż moja postać XD
Arion napisał(a):Ona sama się żywiła... Ten kot miał początkowo więcej Int niż moja postać XD

Inteligentna bestia... Angry

Arion

Raczej głupia postać Wink Ale szybko się pewne braki nadrobiło ^_^
mogłbyś rozwinąć znaczenie słowa mamrot, bo mi się raczej z niczym nie kojarzy a tak to będę miał chociaż jakieś namiarySmile
Piwo napisał(a):mogłbyś rozwinąć znaczenie słowa mamrot, bo mi się raczej z niczym nie kojarzy a tak to będę miał chociaż jakieś namiarySmile

No oczywiście!!
Mamrot jest to ni mniej ni więcej jak wino wieloowocowe za 2.90. Etykieta tegoż szlachetnego trunku przedstawia człowieka w stanie mocnego upojenia alkocholowego (znaczy żula pod płotem). Trunek często pojawiający się na imprezach w moim mieście ze względu na wysoką jakość jak i cenę.

Wino to obrosło już legendą i powstało o nim wiele anegdot. Jedną przekażę forumowiczom.
Wraca nawalony gość do domu:
Gdzie byłeś?? - żona
Egrrebeln... ueernombele - nawalony gość
Pijaku mamroczesz - żona
wlasniee - nawalony gościu pokazuje pięść z uniesionym kciukiem i pada na podłogę.

Także mamrot to nic więcej jak ambrozja... Angry Angry Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34