Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Robert De Niro i Al Pacino.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Robert De Niro i Al Pacino. Wasze najlepsze filmy z nimi.
Moje propozycje:
Al:
1.Ojciec chrzestny(I,II,III)
2.Człowiek z blizną
3.Życie Carlita
4.Serpico
5.Pieskie popołudnie

Robert:
1.Przylądek strachu
2.Misja
3.Chłopięcy świat
4.Przebudzenia
5.Taksówkarz

wars: bład w pisowni nazwiska "Pacino" poprawiony
i do tego byl potrzebny nowy temat? Rolleyes Confusedhock:
Kto to jest Al Paczińjo?
Valhalla napisał(a):i do tego byl potrzebny nowy temat? Rolleyes Confusedhock:
widocznie był skoro ppowstał
Eeee Ojciec Chrzestny 2 i 3 zmuła. 1 czesc rulz
Wlasnie sobie obejrzalem Godfathera jedynke, mistrzostwo
Scarface zajebisty jest, Godfather zresztą też.
Ja kocham drugą część 'Ojca Chrzestnego'. Masakra po prostu. Najmniej podobała mi się trzecia, aczkolwiek uwielbiam wszystkie.
Pearl napisał(a):Ja kocham drugą część 'Ojca Chrzestnego'. Masakra po prostu. Najmniej podobała mi się trzecia, aczkolwiek uwielbiam wszystkie.

Nie wiem, w dwójce prawie nic sie nie działo. W trójce tylko ciekawa jest ta cała intryga wokół Watykanu... I jeszcze akcja, jak córke Dona zabijają, niezłe niezłe. Ale sequele nie powalają, IMO tylko jedynka zasługuje na miano kvltu.
Wszystkie części widziałem we fragmentach, pamiętam, że w 3jce Sofia Coppola była bardzo fajną 19-letnią laską.

Co do filmów z udziałem Roberta De Niro, Kumanie, zapomniałeś o takich dziełach jak 'Dawno temu w Ameryce' czy 'Poznaj mojego tate' Wink
Zoltan napisał(a):
Pearl napisał(a):Ja kocham drugą część 'Ojca Chrzestnego'. Masakra po prostu. Najmniej podobała mi się trzecia, aczkolwiek uwielbiam wszystkie.

Nie wiem, w dwójce prawie nic sie nie działo. W trójce tylko ciekawa jest ta cała intryga wokół Watykanu... I jeszcze akcja, jak córke Dona zabijają, niezłe niezłe. Ale sequele nie powalają, IMO tylko jedynka zasługuje na miano kvltu.
Ale Al Pacino najkorzystniej wyglądał w drugiej części Laughing Embarrassed
3 część nie jest na podstawie ksiazki w sumie Wink
a gdzie Goraczka?
Flying Corpse napisał(a):3 część nie jest na podstawie ksiazki w sumie Wink

2 część też. Tylko wątek dorastania Dona była z książki (ale tylko niektóre fragmenty!).
Zoltan napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):3 część nie jest na podstawie ksiazki w sumie Wink

2 część też. Tylko wątek dorastania Dona była z książki (ale tylko niektóre fragmenty!).
Ale przecież 2 częsc to 2 wątkiBig Grinorastanie Vita,a także przeniesienie sie rodziny Corleone do Vegas a to w ksiażce było.
Stron: 1 2 3