Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Świąteczne życzenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Poniżej zamieszczam link do ściągnięcia świątecznej wideopocztówki z życzeniami jaką zdarzyło mi się zmalować na okoliczność zbliżającego się Bożego Narodzenia. Wybaczcie taką formę, ale te wszystkie przeglądarki nie chca ze mną współpracować dzisiaj, może pozmieniam coś w najbliższej przyszłości.

Niemniej jednak: POLECAM, życzę tak jak w filmiku. KONIECZNIE z dźwiękiem. Enjoy:

Świąteczna Pocztóweczka by Książę

A na koniec głupi dowcip:

-Jakie masz Stopnie z religii Piotrusiu?
- trzy szóstki babciu...
życzenia powiadasz... no cóż życzę Ci 100 lat bez seksu Laughing
Hmm, nienawidze rapidshare Sad
spadajcie, ta kartka jest zajebista Surprised
Jak to właczyc??
ja CI powiem Big Grin
musisz miec divxa Surprised
co bym nie wyszla na madra, Ksiaze mi te karteczke wczesniej pokazal i udzielil odpowiednich instrukcji Laughing
Swietna kartka. Co to za numer w tle leci? Smile
Krzychun: klikasz na link, na dole tabelki jaka się wyświetli, po lewej stronie klikasz free, czekasz 0,6 minuty, przepisujesz kod jaki się pojawi w puste pole i zasysasz na dysk. Perdono, postaram się wrzucić gdzies po ludzku może jutro, jak mi sie net odmuli

A tobie Stig życzę seksu co noc. Brutalnej analnej penetracji, z twoim ulubionym kochankiem.
niestety, życzenia twe spełnic się nie mogą... za to moje całkiem możliwe. Może ktoś uratuje ludzkość przed małymi księciami.
ZŁO.
fajne
The Stig napisał(a):niestety, życzenia twe spełnic się nie mogą... za to moje całkiem możliwe. Może ktoś uratuje ludzkość przed małymi księciami.
naucz się najpierw pisać po ludzku ciemniaku
hehe, chaos warrior Smile
fajna kartka..
Stig, jeszcze jeden głupi komentarz a wlepie Ci 4 ostrzeżenie. Sam zacząłeś głupią dyskusję. Chcesz prowokować, prowokuj na PM, chociaż i tak myślę, że z naszym Księciem ciętej riposty nie masz szans.

Świetna pocztówka tak btw. sam to wszystko rysowałeś ?
To nie zaczynaj wojny zafiksowany na skatologii ćwierćinteligencie, skoro nie masz siły bo cię srogo wybatozyli pod śmietnikiem.

Acrid: kawałek to Canzoni di Natale - Jingle bells HREHREHRE
Swoją drogą Jingle Bells po włosku. Oplułem się ze śmiechu jak to znalazłem dobierając podkład

Prisca: Malowałem. Aye. 100% moja robota.
Stron: 1 2 3