Dżemik napisał(a):Generalnie punk, gotyk, r&b i noise omijam szeroookim lukiem. Do surowego black metalu, prog, thrashu, heavy i power metalu tez raczej z kijem podchodze.
czyżby został tylko death ? :>
ja osobiscie hate H&H, czyli gadanie do muzyki poza tym death w 99,9% no i thrashu jako tako, z malutkimi wyjątkami.
O,przupomnialo mi sie .Mam uprzedzenie do wokalisty Budgie

The Stig napisał(a):ja osobiscie hate H&H, czyli gadanie do muzyki
To naprawde metalowskie podejście HAIL !
The Stig napisał(a):Dżemik napisał(a):Generalnie punk, gotyk, r&b i noise omijam szeroookim lukiem. Do surowego black metalu, prog, thrashu, heavy i power metalu tez raczej z kijem podchodze.
czyżby został tylko death ? :>
Alez nie. Zostaje death, melodeath, brutal death, death/thrash, prog death, death/grind, deathcore, itd.

ale jednak death

swoją drogą to melo death jest bardzo sympatyczny :>
J-rock i tzw. visual kei. Nienawidzę. Zarżnąłbym tę całą zgraję.
PS. A tych żuli co japońskie hard rockowe, 70's rockowe czy też metalowe (!) kapele określają mianem "j-rocka" a glam/hair jako "visual kei" zmusił do harakiri tępym nożem.
Najlepiej zrobić specjalne obozy i przeprowadzić Technocaust a potem Rapocaust i wtedy na swiecie zostanie tylko dobra muzyka
Przemek87 napisał(a):Najlepiej zrobić specjalne obozy i przeprowadzić Technocaust a potem Rapocaust i wtedy na swiecie zostanie tylko dobra muzyka
Chuja sie znasz. I co, na dyskotece ludzie sie beda bawic przy Manowar albo RHCP? I na innych imprezach tez? Kazda muzyka jest dobra do odpowiedniej okazji
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Przemek87 napisał(a):Najlepiej zrobić specjalne obozy i przeprowadzić Technocaust a potem Rapocaust i wtedy na swiecie zostanie tylko dobra muzyka
Chuja sie znasz. I co, na dyskotece ludzie sie beda bawic przy Manowar albo RHCP? I na innych imprezach tez? Kazda muzyka jest dobra do odpowiedniej okazji
w sumie Romantyk ma racje... bądz co bądz nawet disco z pola sie przyda na weselu

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Chuja sie znasz. I co, na dyskotece ludzie sie beda bawic przy Manowar albo RHCP?
Niech Przemek przeprowadzi jeszcze akcję niszczenia pieśni kościelnych, kolend, tudzież mszy rekwialnych. Wtedy zrobi się wesoło i kolorowo. RHCP na każdym pogrzebie. Ołł bejbeee.
a RyHyPyCy to co jest ? :>
Red
Hot
Chili
Peppers
...
łeeeeee myslałem ze jakies satany...

Przemek87 napisał(a):Najlepiej zrobić specjalne obozy i przeprowadzić Technocaust a potem Rapocaust i wtedy na swiecie zostanie tylko dobra muzyka
jestes rownie ograniczony co prezydent iranu
rene jeszcze zapomniala o zespole ktory uratowal muzyke czyli Kłins Ow De Stołnejdż
XdkyX napisał(a):rene jeszcze zapomniala o zespole ktory uratowal muzyke czyli Kłins Ow De Stołnejdż
Ale ich Przemcio nie ma w podpisie, więc blada dupeczka.