Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pennywise
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
[Obrazek: pennywise.jpg]
My tu o kaliforni a nawet tematu o pennyłajzie nie ma. Co tu duzo mowic - wpierdol na pelnej kurwie. "land of the free?" i "full circle" wciagam za jednym razem, "the fuse" od biedy tez. ale chlopaki sa jednymi z pierwszych i graja naprawde zajebiscie.
Sa kawalki ewidentnie rozpierdalajace, jak chocby Fuck Authority czy Bro Hymn Tribute. Konsekwetnie trzymaja sie od lat swojego stylu i sa chyba najlepsi w tym, co robia. Moj faworyt - Full Circle
Ich muzyka nie byla przypadkiem w soundtracku z Tonego Hawka? Bo jakos tak mi sie kojarzy. To i jeden numer, Who's On Your Side, or smth like that.
nie mam pojecia ale wlasnie rozpierdala mnie "bro hymn tribute"
nie, raczej nie byli w tonym hawku
a bro hymn tribute to zdecydowanie ich najlepszy kawalek, nie inaczej
jesli chodzi o tony hawka to nie wiem, bo tyle ich juz wyszlo, ale tez mi sie wydaje ze byli w ktoryms a co do samego zespolu to daja rade, posluchajcie sobie ich covera "stand by me" Laughing
No chlopaki zejebise sa !! Bro hymn sie chyba kazdemu podoba ale mnie jeszcze rozwala Peaceful day.
Pennywise - miodzio Big Grin
...jak esensja do punkowej herbaty...
panki nie piją herbaty
taaak...a slyszales kiedys o czyms takim jak metafora?? (nie mylic z meteora - linkin park AFE!)
Smile Smile Smile
rotten_lady napisał(a):taaak...a slyszales kiedys o czyms takim jak metafora?? (nie mylic z meteora - linkin park AFE!)

rodzi nam sie kolejna gwiazda foro
slucha farben lehre. mowi to panu cos?
eheee,no tak. ja tu probuje prowadzic normalne dyskusje (na ile potrafie oczywiscie) a wy wydajecie sie byc zamknieci w swoim swiecie wypelnionym stereotypami (patrz post powyzej Wink ) i to tak,ze w zaden sposob nie daje sie do was dotrzec! ciezko zaakceptowac ze ktos nie lubi darcia ryja, z ktorego nie mozna zrozumiec ani slowa??albo satanistycznych madrosci, z ktorych wynika tyle co z chrzescijanskich spiewnikow??czy ja was za to oceniam??kurde,nie wydaje mi sie...
Smile Smile Smile
Stron: 1 2 3