08-31-2006, 08:43 PM
08-31-2006, 09:50 PM
Estonia i Dominikana
niezle laski
niezle laski
09-01-2006, 09:03 AM
balzac napisał(a):Kamael napisał(a):Białorusinka? Moim zdaniem zupełna porażka.Duże niebieskie oczy, ładne poliki, zdrowo wyglądająca naturalna twarz, taka dość delikatna uroda. Różne są gusta, ale nazwanie białorusinki 'porażką' jest nie na miejscu
Napisałem, że moim zdaniem porażka ; ). W ogóle mi się nie podoba. Widzę tutaj wiele ładniejszych dziewczyn.
09-01-2006, 09:43 AM
Słowianki i Skandynawki rządzą !! 8)
niemki jak zwykle najszpetniejsze, a izraelowi powinni dać bana na te imprezy
niemki jak zwykle najszpetniejsze, a izraelowi powinni dać bana na te imprezy
09-01-2006, 09:54 AM
Kamael napisał(a):..ale ona ma coś w sobiebalzac napisał(a):Kamael napisał(a):Białorusinka? Moim zdaniem zupełna porażka.Duże niebieskie oczy, ładne poliki, zdrowo wyglądająca naturalna twarz, taka dość delikatna uroda. Różne są gusta, ale nazwanie białorusinki 'porażką' jest nie na miejscu
Napisałem, że moim zdaniem porażka ; ). W ogóle mi się nie podoba. Widzę tutaj wiele ładniejszych dziewczyn.

09-01-2006, 10:21 AM
Nie można też traktować jednej dziewczyny jako reprezentantki urody całego narodu. Bo z całym szacunkiem MY też mogliśmy wystawić lepszą. Skandynawki zawsze były i są bardzo ładne, ale ich kandydatki w tym roku to porażka. Finka ma 17 lat a wygląda na 47.
Rosjanka i Kanadyjka mają bardzo swojskie nazwiska
SZCZEGÓLNIE Rosjanka 
(takie samo jak ja)
Ukrainka i Łotyszka dają rade 8)
Rosjanka i Kanadyjka mają bardzo swojskie nazwiska

(takie samo jak ja)
Ukrainka i Łotyszka dają rade 8)
09-01-2006, 10:28 AM
Ooo,wybory miseczek.Świerze mięsko grrr..
09-01-2006, 11:23 AM
balzac napisał(a):Kamael napisał(a):..ale ona ma coś w sobiebalzac napisał(a):Kamael napisał(a):Białorusinka? Moim zdaniem zupełna porażka.Duże niebieskie oczy, ładne poliki, zdrowo wyglądająca naturalna twarz, taka dość delikatna uroda. Różne są gusta, ale nazwanie białorusinki 'porażką' jest nie na miejscu
Napisałem, że moim zdaniem porażka ; ). W ogóle mi się nie podoba. Widzę tutaj wiele ładniejszych dziewczyn.. Jak dla mnie świetna.
![]()
Kwestia gustu, a akurat nasze - porównując obie listy - gusta jednak trochę się różnią ; ).
09-01-2006, 12:46 PM
Meksyk
A reszta jakas taka... taka sobie ;p

09-03-2006, 08:43 PM
Wenezuela, Indie, Mauritius-te chyba najlepsze, szczególnie dwie pierwsze.
09-04-2006, 09:24 AM
Oglądaliście wczorajsze powitanie? Ktoś zmienił zdanie na temat swoich typów? ; )
Odrzuciłbym Belgię i Austrię - na wybiegu wypadają słabiutko, Portoryko i Panama też średnio. Za to wrażenie zrobiły - Indie (o wiele lepiej, niż na zdjęciach, nie zdziwiłbym się, gdyby wygrała), Islandia (tak samo). Z wcześniej przeze mnie wymienionych bardzo dobrze wypadła Wenezuela. No i oczywiście nasza Miss World 1989, prowadząca wczorajszą galę - Aneta Kręglicka ; ).
Odrzuciłbym Belgię i Austrię - na wybiegu wypadają słabiutko, Portoryko i Panama też średnio. Za to wrażenie zrobiły - Indie (o wiele lepiej, niż na zdjęciach, nie zdziwiłbym się, gdyby wygrała), Islandia (tak samo). Z wcześniej przeze mnie wymienionych bardzo dobrze wypadła Wenezuela. No i oczywiście nasza Miss World 1989, prowadząca wczorajszą galę - Aneta Kręglicka ; ).
09-30-2006, 11:47 AM
Uwielbiam Azjatycką urodę pokorju Japonki ablo Pani Z Korei ,i kurwa rezprezentantki tych krajów wypas 

09-30-2006, 09:06 PM
I oto wybrano 'najpiękniejszą' a ja pokuszę się jeszcze o stwierdzenie,że najintelygentniejszą kobietę świata!
Tatana KUCHAROVA
No i mam w końcu nową idolkę!
![[Obrazek: 92_14.3.jpg]](http://www.mw2006.pl/miss_gall/92_14.3.jpg)
Rroarr!!
Tatana KUCHAROVA
Cytat:Tatana urodziła się w Trnava, a dorastała w Opocno. Obecnie uczy się w szkole średniej, a w przyszłości chciałaby zdobyć wyższe wykształcenie, zrobić karierę modelki, która pozwoli jej podróżować i zostać dobrą matką. Jej hobby to: tenis, siatkówka, jazda konna, łyżwiarstwo oraz wiele innych sportów. Lubi również taniec oraz słuchanie dobrej muzyki. Tatana lubi spędzać czas w towarzystwie swoich licznych zwierząt: kotów, świnek morskich, ptaka i żółwia. Jej ulubionym daniem jest kurczak. Jej własne motto brzmi âBądź zawsze optymistkąâ.
No i mam w końcu nową idolkę!
![[Obrazek: 92_14.3.jpg]](http://www.mw2006.pl/miss_gall/92_14.3.jpg)
Rroarr!!
09-30-2006, 09:08 PM
Kurwa japonia odpadła odrazu :/.
09-30-2006, 09:21 PM
To na tym zdjęciu wygrało?