Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Skąd jesteśmy...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
wschod i od niego sie odpierdolic, region kurwa jak region.
No rzeczywiście chujowo pogrupowane są te województwa - a co lubelskie ma do ch**ja z świętokrzyskim, bodajże Question

Jestem skąd jestem i jeszcze przez pewien czas to sie nie zmieni.

Woj. Lubelskie zaprasza.
Atrakcje : jedno z bardziej zacofanych miejsc w Polsce, sklepy z tanimi winami w każdej wsi ( Rolleyes ) i takie tam... ale lasy przynajmniej są w pytę Laughing
Balthor napisał(a):wschod i od niego sie odpierdolic, region kurwa jak region.
Obiektywnie oceniając troche chujowy region..
warsadal napisał(a):
Balthor napisał(a):wschod i od niego sie odpierdolic, region kurwa jak region.
Obiektywnie oceniając troche chujowy region..

Niekoniecznie. Rzeszów jest cool.
Kurwa lokalni patrioci, najniższy poziom intelektualnego zacofania i mentalności tępego knura muszącego znaleźć jakikolwiek powód by móc poczuć się lepszym od kogokolwiek. Szowinizm na poziomie "klub szydełkowania jest lepszy od klubu brydżowego". "Warszawiacy to krawacziarze, sljedzie są spod białegostoka a kaszub to nie człowiek". Chuj w dupę i liść na ryj.
Panie,nie przesadzaj pan.Rozumiem, że bycie upierdliwą forumową marudą oraz okazywanie wszystkim swojej wyższości weszło ci w krew,ale tym razem pierdolisz jak poparzony.No chyba że z racji niedzielnego poranka pisałeś na kacu.Wtedy wszystko jasne.
Cytat:Skąd jesteśmy..
Nie ręczę za resztę towarzystwa,ale ja z Polski jestem.
...
Santa Evita napisał(a):A ja jak większość: Katowice. 8)
Powiedzmy sobie szczerze,że nie przynosisz temu miastu chluby
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
KelThuz napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
KelThuz napisał(a):ja jestem z Ziemi Żelaza, Ziemi Umarłych, Ojczyzny Sławskiej Krwi.

ja tez

nie. ty nie jestes.

jak nie jak tak

a ja jestem? ewentualnie mogę się zgodzić na Gwiezdną Macicę
GŁOGÓW

Miasto kurwa różowego mostu tolerancji, który rozpierdolę. Setki kinder-metali, sporo spelun, ze 4 porządne bary, tysiące dziwek i filharmonia Protector. W sumie kocham to miasto, przyzwyczaiłem się już Wink
^
ee protektor? Laughing
Co by to nie było. Jest chujowe.
^
moja przyjaciolka jest z Glogowa i mi chyba o czyms takim kiedys wspominala Laughing
Poza tym macie tam druzyne wojow Surprised
Ano mamy. Znajomy u nich chyba siedzi. Wiek znajomej albo ksywa? Tongue Mamy też Barbakan i park niemiecki (dawny cmentarz ;>), to są wyjebane miejscówki. Hałewer, coraz więcej kinderów.
Odwiedź nas kiedyś :>
Stron: 1 2 3 4 5 6