Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ca Ira Watersa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Impra raczej dla Vipów więc jak wiekszość zobacze to w TV. Ciekawe jak to się będzie prezentować. Oby Rogerowi pogoda dopisała.
na czym leci ????? szybko na czym leci i o ktorej ?
Już nigdy nie powiem że opera jest nudna Smile Prawie szczena mi opadła. Wizualnie mistrzostwo !!! Trochę przeszkadzała kanciasta angielszczyzna śpiewaków, szczególnie tego chóru dziecięcego, ale i tak było super. Niesamowita pomysłowość i akcja, nie można było się nudzić. Ci co widzieli to na żywo musieli mieć zajebiście!! Najfajniejsze były te panie z nagimi piersiami Tongue Tongue
Super widowiski, SZACUNEK dla Pana Rogera
Przemek87 napisał(a):Już nigdy nie powiem że opera jest nudna Smile Prawie szczena mi opadła. Wizualnie mistrzostwo !!! Trochę przeszkadzała kanciasta angielszczyzna śpiewaków, szczególnie tego chóru dziecięcego, ale i tak było super. Niesamowita pomysłowość i akcja, nie można było się nudzić. Ci co widzieli to na żywo musieli mieć zajebiście!! Najfajniejsze były te panie z nagimi piersiami Tongue Tongue

Gdzie to lecialo !?
na jedynce
Trzeba przyznać, całość robiła wrażenie wielkie. Liczę że prędzej czy później pojawi się to na DVD. W życiu bym nie pomyślał że będę chciał raz jeszcze obejrzeć opere, ale CA IRA jest naprawdę dziełem wartym uwagi. Zarówno pod względem muzycznym jak i wizualnym.
Przemek87 napisał(a):Ci co widzieli to na żywo musieli mieć zajebiście!! Najfajniejsze były te panie z nagimi piersiami Tongue Tongue
Przemek, kiedy powtórka?? Laughing
Mam nadzieję, że już niedługo na TVP Kultura lub że ktoś wyda to na dvd.
czemu ja tego nie ogladalem ;D ja pierdziele ;] myslicie ze kultura da ripleja ?
Są na necie jakieś zdjęcia z Ca Ira ??, czy moze Roger zakazał pstrykać?