Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Emperor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
wtedy po prostu nie glosujesz i juz wiadomo, ze zadna Laughing wiem, pokretna logika... Laughing
Masz racje Smile ale przydałaby się taka opcja, tylko ten kto zakładał ten temat chyba nie przewidział że ktoś może Emperor nie lubić Wink.
heh, nom...to ankieta z zalozenia dla tych, ktorzy lubia...widzisz, nie nadajesz sie Laughing
Hmm w ankiecie nie zagłosuję bo wacham się między Wrath of the Tyrant, Emperor, a Anthems Confusedhock:
Nightal napisał(a):Co myślicie o tej genialnej norweskiej kapeli ? Czekam na opinię Smile

Sprzedali sie po Wrath of the Tyrant.
hegemon88 napisał(a):Sprzedali sie po Wrath of the Tyrant.
Twoje (nawiasem mówiac śmieszne zdanie) miałem już okazje poznać na forum Arcanum. Nie musisz się ośmieszać po raz kolejny Wink
hegemon88 napisał(a):
Nightal napisał(a):Co myślicie o tej genialnej norweskiej kapeli ? Czekam na opinię Smile

Sprzedali sie po Wrath of the Tyrant.

oł jea, a burzum sprzedał się po pierwszym demie Laughing
Cytat:Sprzedali sie po Wrath of the Tyrant.

Confusedhock: Evil or Very Mad człowieku nie ośmieszaj się :!: to tak jak byś napisał, że wszystkie norweskie kapele Black Metalowe (te bardziej znane) się sprzedały :!: A co do najlepszego albumu Emperora to Anthems to the Welkin at Dusk wymiata...
Gipno napisał(a):to tak jak byś napisał,

Przeciez to prawda że wszystkie norweskie kapele Black Metalowe (te bardziej znane) się sprzedały, jakby sie one nie sprzedaly to nadal byly by w podziemiu i nie byly bardziej znane.
Wtedy nagrywali by materialy jakościowo zbliżone do Pure Fucking Armageddon Confusedhock: i gówno byś o nich słyszał Laughing
hegemmon napisał:[quote]Przeciez to prawda że wszystkie norweskie kapele Black Metalowe (te bardziej znane) się sprzedały, jakby sie one nie sprzedaly to nadal byly by w podziemiu i nie byly bardziej znane.[quote]
zapomniałeś dodać "nie inaczej" Big Grin
mój głos- "In the nightside eclipse"
kurde wez hegemon lepiej zostań w podziemiu i nie wypowiadaj się tutaj bo się sprzedasz jeszcze i co będzie Smile
Wtedy nagra jedno demo, grając na kartonowych pudłach jak to fireball powiedział i nie będzie sie brał za następne żeby sie nie sprzedać Laughing
mam małe pytanie do naszego hegemona88, tak więc : jakie kapele według ciebie się nie sprzedały???
chyba tylko tru horda jego kumpli z piwnicy w bloku obok. Laughing
Stron: 1 2 3 4 5