Co sądzicie o tym zacnym projekcie Andiego LaPlegua. Ostre bez kompromisowe niszczace.
Industrial w czystej krasie. Czerpie pełnymi garściami z EBM-u dodaje do tego industrialna furie.
GET YOUR BODY BEAT! 8) 8)
Hellveto napisał(a):GET YOUR BODY BEAT! 8) 8)
Właśnie słucham

Genialne, zresztą całą twórczość Combichrista kocham bezwarunkowo.
Cytat:Combichist uwielbiam ostania ep niszczy, inne moje ulubione kawalki to God Bless, Happy Fcuking Birthday, The Line To The Dead Very Happy Very Happy Very Happy
Wiem kochanie

czekamy na pełny albym ja lubie do twego zestawu jeszcze Master Control i Humman Error.
calkiem niezly.
po Joy Of Gunz juz mnie tak nie zachwyca...
A tam zachwycać to on będzie dopiero teraz...nastaje era TBM-u. To będzie coś!

8)
Pandora napisał(a):Techno Body Music 
w takim razie jestem za

power noise'y beda jechac wszyscy...
this shit will fuck you up!!!!
nio jka ostatnio tez sie solidnie wkrecilam
fajnie by bylo jakby w bolkowie sie pojawili

LaPlaga sam okreslił swoją muzyke jak techno body miusic. Koniec tematu. Do Everybody Hates You można było szufladkować to jako power noise lub tech-industrial...ale sam twórca powiedział co to jest i zajebiscie...
Pisac na forum CP im więcej bedzie typów na Combichrist-a to większe szanse iż go zaproszą...
(combichrist_remix) 8) 8)
Andy również powiedział że Combichrist jest zrobiony z przymrózeniem oka, ponieważ teksty są raczej skrajnie prostackie a muzyka nieskomplikowana, a po co to wszystko? Bo z założenia ma być to projekt typowo danceflorowy i na szczęscie mu sie to udało...
Co do CC w polsce to już raz byli w Poznaniu, wtedy niewielu o nich słyszało i niech Ci sobie plują w brody HE HE HE