śmiem twierdzić, że w tym przypadku jednak ich przeciwnicy. Zresztą obecni "lewacy" to raczej niegroźne świry, natomiast ogoleni na łyso "prawicowcy" to też świry, tyle że bynajmniej nie niegroźne, W każdym razie i tych i tych mam gdzieś
Brawa dla Moderatora! Bardziej dupy dać nie można było! Poza tym, że wymazano wszystkie posty, ktore były raczej personalnie skierowanymi jechankami wynikłymi z drastycznych róznic poglądów (któe to działanie może być zrozumiałe), jedynym śladem interwencji wielkiego Moda było dopisanie do mojego wpisu komentarza "ZOMO", co oznacza, że nic a nic z niego nie skumał. Ale może tylko ja nie chowałem się na chronionym osiedlu.
Chciałem jedynie zauważyć, że wyrażony przez pewnego zjeba pogląd, jakoby działacze organizacji antyrasistowskich byli "skurwiałymi gośćmi" jest jednocześnie potwierdzeniem zupełnie przeciwnych poglądów tegoż zjeba (co jes oczywiste) i otwartym przyznaniem się do rasizmu, którego przejawy są w tym państwie konstytucyjnie zabronione. Działania moderatora, który usunął moje posty - wchodzącego w ostrą polemikę, konflikt w zasadzie, z otwarcie przyznającym się do tego rasistą, a pozostawienie wpisu tego ostatniego, odczytuję niezbyt chyba nadinterpretując, jako wyraz poparcia dla jego poglądów, których przejawy są- powtarzam - prawnie zabronione.
Zastanów się zatem młocie - kimkolwiek jesteś - czy odpierdalasz dobrą robotę dla "swojego ukochanego" forum.
Książę 2 napisał(a):Chciałem jedynie zauważyć, że wyrażony przez pewnego zjeba pogląd, jakoby działacze organizacji antyrasistowskich byli "skurwiałymi gośćmi" jest jednocześnie potwierdzeniem zupełnie przeciwnych poglądów tegoż zjeba
mylisz sie, dziecko
oszustwa, kłamstwa i manipulacje, jakich dopuszczają się na łamach "Nigdy Więcej" i innych swoich publikacji, Pankowski i Kornak - kwalifikują ich do uznania za czubków i pojebów, którzy zrobią wszystko w myśl swojej urojonej idei, by zdobyć pogłos i wsparcie finansowe swojej dennej działalności ze strony naiwnych antyfaszystowskich dzieciaków.
Cytat: moje posty - wchodzącego w ostrą polemikę
ty i polemika? w ostrą polemikę to wchodzi chyba tylko twój stary z twoim odbytem
Cytat: których przejawy są- powtarzam - prawnie zabronione.
nie są. po raz kolejny mylisz się, knypie
Dziecko, to może mówił do ciebie dyrygent Poznańskich Słowików u którego uczyłeś się tak pięknie śpiewać, zjebie.
KelThuz napisał(a):"(...) urojonej idei"; "(...) dennej działalności"
Rzeczywiście, użyte epitety wskazują bardzo obiektywny sposób przedstawienia "faktu".
KelThuz napisał(a):ty i polemika? w ostrą polemikę to wchodzi chyba tylko twój stary z twoim odbytem
Z pizdy wyjęty komentarz odnoszący się do wyrwanego z kontekstu skrawka zdania, mający na celu stworzenie kolejnej okazji pochwalenia się twoim bogatym słownikiem wyrażeń pejoratywnych - ogranicząjącym sie do "twój stary" i "ruchanie w odbyt".
Nie trzeba być Freudem żeby domyślić się, skąd taka fiksacja na tym punkcie. Prawie mi przykro z powiodu dzieciństwa, któe ci tak brutalnie odebrano.
Ogólną podstawą reszty mojej wypowiedzi jest Art. 13. Konstytucji RP.
I w myśl (lub nie) tego artykułu chuj ci murzyński w dupę po same pomidory.
Cytat:Chciałem jedynie zauważyć, że wyrażony przez pewnego zjeba pogląd, jakoby działacze organizacji antyrasistowskich byli "skurwiałymi gośćmi" jest jednocześnie potwierdzeniem zupełnie przeciwnych poglądów tegoż zjeba
Pierdolisz bzdury, przeciw tej organizacji jest całe mnóstwo normalnych kludzi, radzę lepeij zapoznać się z treścią strony, a nie pierdolić na podstawie własnych urojen.
ReTuRn napisał(a):Pierdolisz bzdury, przeciw tej organizacji jest całe mnóstwo normalnych kludzi, radzę lepeij zapoznać się z treścią strony, a nie pierdolić na podstawie własnych urojen.
jaka jest twoja definicja "normalego człoewieka"? Człowieka o poglądach zbieżnych z Twoimi?
art.13 Konstytucji nie zabrania posiadania poglądów uważanych za rasistowskie głąbie
natomiast co do Nigdy WIęcej
to obczaj ten artykuł, napisany przez szanowanego działacza ruchów ekologicznych, Remigiusza Okraskę (musiałeś słyszeć. nie? to znaczy że jesteś ignorantem i stul pysk):
http://narodowaantifa.republika.pl/antyhj.html
KelThuz napisał(a):art.13 Konstytucji nie zabrania posiadania poglądów uważanych za rasistowskie głąbie
Nie pisałem nic o "posiadaniu" rasistowskich przekonań.
Głąbie.
KelThuz napisał(a):(...) napisany przez szanowanego działacza ruchów ekologicznych, Remigiusza Okraskę (musiałeś słyszeć. nie? to znaczy że jesteś ignorantem i stul pysk):
http://narodowaantifa.republika.pl/antyhj.html
Jak mam rozumieć drugą część tej wypowiedzi? Zakładasz że jestem ekologiem? Na jakiej podstawie?
No tak, bo wszystkie lewaki to zieloni i pedały?
Co do artykułu jaki przytoczyłeś, to jest to piękny przykład grafomanii.
I naprawdę, żaden z was nie musi mi mówić czym jest "Nigdy Więcej" i tłumaczyć czym zajmują się podobne organizacje, nie musie podawać adresów do stron czy pisać komentarzy "zobacz co pisza na stronie". Wiem to doskonale nie od dziś.
to czego strzępisz język po próżnicy? chcesz by ci go ktoś w końcu wyrwał ?
Zapraszam do spróbowania lamusie. W końcu to ty jesteś forumowym mistrzem w robieniu z gęby dupy.
o co biega w tym temacie

? wybaczcie ale moja inteligencja na poziomie 125/150 pkt. nie łapie

widze, ze strona KMP nie zniknela. to kto idzie zlozyc doniesienie do prokuratury? jebany onet, trzeba im sie dobrac do chuja
Wysłałem na razie maila do "Wprost" bo istnieje ryzyko, ze i smerfy i prokuratura oleją tę sprawę