Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Rotting Christ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
W sumie znam tylko ostatnią płyte wiec zaden ze mnie fan ale temat skrobnac mozna. Co o nich sadzicie??
Bez zachwytow. Wiem, ze legenda, ze kult, blablabla, itd, ale nie szaleje za nimi. Genesis jest zdecydowanie najlepszez z ich dokonan/
Do czolowki daleko im. Sredniak.
a ja tam ich bardzo lubie... a najbardziej plytke ktora niegdys stracili i zyskali zarazem wielu fanow "A Dead Poem"... ale i debiut "Thy Mighty Contract" warty posluchania... tylko nie bardzo kumam co na metal-archives robi "Black/Gothic Metal" w nazwie gatunku... wiem ze to juz od bardzo dawna nie jest black ale gothic'u ni w pizdu tam nie slysze Mad
Krzychun napisał(a):Co o nich sadzicie??

Sprzedali sie po "Thy Mighty Contract", i true zostala im tylko nazwa kapeli.
hegemon88 napisał(a):Sprzedali sie po "Thy Mighty Contract", i true zostala im tylko nazwa kapeli.

a co rozumiesz pod pojeciem "sprzedali sie"? zmiana muzyki zawsze musi oznaczac sprzedanie sie? to moze jednak sprzedali sie juz wczesniej (po Satanas Tedeum) bo przeciez zaczynali od grindcore'a?
spellbound napisał(a):
hegemon88 napisał(a):Sprzedali sie po "Thy Mighty Contract", i true zostala im tylko nazwa kapeli.

a co rozumiesz pod pojeciem "sprzedali sie"? zmiana muzyki zawsze musi oznaczac sprzedanie sie? to moze jednak sprzedali sie juz wczesniej (po Satanas Tedeum) bo przeciez zaczynali od grindcore'a?

Nie kłóc sie z hegemonem,nie radze.
znam oprócz Genesis coś jeszcze, ale Genesis jest debeścak i tyle Smile
Podoba mi się ich styl. I klimat
za Sanctus Diavolos powinni dostać Nobla. Tak zajebiście dobrego i zróżnicowanego albumu w życiu bym się nie spodziewał. A starszych dokonań nie lubie, bo nie słucham "czystego" black metalu
Gdy kupiłem sobie "Genesis" to słuchałem tej kasety po kilkanaście razy dziennie.Teraz dalej bym jej słuchał (nie nudzi się po prostu) ale kaseciak padł Surprised

Aha, "DYING"-absolutny geniusz!!!
Mam 9 albumow Rotiingow,jakis czas temu nawet udalo mi sie dostac koszulke z "Sanctus Diavolos" Big Grin uwielbiam ten zespoł Laughing
Znam "Genesis". Najbardziej w pamięć zapadł mi wstęp do Nightmare - koleś wykazuje się angielszczyzną niemal tak dobrą Zlad Big Grin Muzyka dobra na wkurwienie, ale to nie mój klimat raczej Smile
a mnie sie tam podoba Theogonia-bardzo fajna płytka z duzymi wpływami roznych gatunków muzycznych.Ostatnio byłem na ich koncercie podczas trasy Vader'a-Blizkrieg 4 w krakowie,w klubie Lochness i grali fajnie do czasu az im wyłaczyli porad Sad .....wsyt i hanba dla polski,ale coz tak bywa...
head napisał(a):.....wsyt i hanba dla polski,ale coz tak bywa...
pierdol sie
~Rene~ napisał(a):
head napisał(a):.....wsyt i hanba dla polski,ale coz tak bywa...
pierdol sie

sama sie pierdol Big Grin
Stron: 1 2 3