Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hatifnats/Muchy/Rotofobia...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
i cały zestaw nowopromowanych zespołów polskiej sceny indie-pop-rock'owej w PolskimRadiu; co o tym sądzicie. Co myślicie o całej akcji zapoczątkowanej jeszcze za czasów Kostrzewy i "Trójkowego Expressu" i Kaczkowskiego "Minimaxu.pl" kontynuowanego obecnie w OffSesji oraz na drugim planie (jeszcze przed reformą) kiedyś w liście radia BiS, lata lecą część zespołów zdążyła nagrać już kilka płyt Kombajn do Zbierania Kur po wioskach, Muchy, itp itd oraz zaistnieć na polskiej scenie pop-rockowej; co sądzicie o poziomie artystycznym zespołów zaistniałych w tych projektach i o przyszłości tego nurtu oraz ostatnim telewizyjnym tego przejawie MTV Rockuje... Które zespoły uważacie za "zjadliwe", a które za totalne artystyczne dno...
Pierwsze syf, trzeciego na szczęście nie miałem okazji słuchać.
Muchy nagrały fajny albumik "Galanteria" wydany samodzielnie. "Terroromas" to porażka kompletne, nawet ich stare dobre numery ugrzecznione i popsute, w ogóle całość jest kiepska, zawiodłem się na kapeli Sad
Rotofobii nie znam. Muchy bardzo lubię, i "Galanteria", i debiut mi się podobają. Szkoda, że na lutowej trasie nie pojawią się w Krakowie, bo chętnie bym się wybrał. Hatifnats słyszałem w zeszłym roku na OFFie i ciekawie się zapowiadają, mają potencjał. Będę śledził dalszy rozwój.
Kamael napisał(a):Hatifnats słyszałem w zeszłym roku na OFFie i ciekawie się zapowiadają, mają potencjał. Będę śledził dalszy rozwój.
zagrają na EKO UNION OF ROCK w Węgorzewie, wpadasz? Mr. Green
Już mnie rwie Big Grin. Na ten festiwal to mogę pojechać tylko dla Comy. Big Grin