Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ramones
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Slyszeliscie polski cover Blitzkrieg Bop - zepsolu Skarpeta? Laughing
Acrid napisał(a):Slyszeliscie polski cover Blitzkrieg Bop - zepsolu Skarpeta? Laughing
Nie,jakoś nie słyszelim.Ja i tak lubie ten kawałek w oryginalnym wykonaniu.Nie będzie Skarpeta pluc nam w twarz...
Właśnie sobie przeczytałem na Onecie,ze zmarł kolejny z Ramonesów - Johnny Ramone.Niech to szlag...a miał być taki piękny dzień... Sad Zapal świeczkę o ile szanujesz Ramones. Sad [*] [*] [*]
Ja nic nie powiem. Po prostu kolejny świetny muzyk umiera... [*]
a propos Ramones, sa świetni!! Mój 10 letni brat tez ich polubił!! 8)
ja zapale za siebie i moich kumpli którzy też wielbią Ramonesów, lecz nie są użytkownikami tego forum [*][*][*][*][*]
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
A ja poWIEm tylE, Że ŚmiEsZY mNIE to waSZE zaPALANIE Świeczek na FOrum (Sorry Hagall, do ciebiE niC). TaCY JESteŚcie zORientowaNI, Że WłaŚnie sTĄd DOwiadUjEciE SIĘ o faKCie.
Słuszna uwaga,chociaż z tymi zniczami to lepiej póżno niż wcale.
widze że ostatnie posty dosyć dawno były... ale nic, dodam swoje pare groszy, a więc jak dla mnie ramones, mimo tego iż skład się kurczy zawsze pozostaną żywi. jedna z najlepszych kapel jakie miałem okazję usłyszeć, takie kawałki jak "blitzkrieg bop", "i believe in miracles", "judy is a punk", "i wanna live" czy "california sun" nigdy nie umrą, ale po co ja to wymieniam, jak oni nagrali tego tyle, że każdy znajdzie coś dla siebieSmile
Ja Slyszalem Kilka Piosenek Ram Jak Do Tej Pory ...
Mam Do Powiedzenia Tylko Jedno ... Istnieje Milosc Od Pierwszego Wej .. Uslyszenia ... Ramones Powinni Byc Niesmiertelni ... Tak Jak Kilka Innych Kapel ......... Tez Zapale Swieczke :!:
Przyznaje bez bicia, że nigdy nie miałem sposobności aby ich wysłuchać, a zawsze mnie interesowało co mają do zaoferowania, jak tylko przesłucham sobie te kilka płytek które niedługo będe miał Smile to wyraże opinie na temat ... [*]
Romones ... Uslyszalem Kolejne Piosenki ... Mam JEdno Do Powiedzenia ... Zespol Zajebisty ...
Ameryki to Ty nie odkryłeś Wink Wiadomo, że zespół zajebisty.
Dla Mnie To Jest Ameryka Gabrysiu Moja Droga ...
Stron: 1 2 3 4