Annunakki napisał(a):no, typowy pop ze sredniej polki, ale do Masterplan nie ma startu 
no to wiadomo, bo w Masterplan jest część Helloween
Sonata arctica i innym pedalom w metalu mowimy zdecydowane NIE!!!
hegemon88 napisał(a):Sonata arctica i innym pedalom w metalu mowimy zdecydowane NIE!!!
Sam jesteś pedał
Słucham tego przed zaśnięciem i całkiem nieźle działa, nie jest to chłam
no wiecie Iron Maiden i metallica terz się ocierają o PoP ( szczególnie to drugie [ST.Anger])
A propos, GDZIE ZAKUPIĆ NASZYWKĘ SA ? ? ?
szepartik napisał(a):A propos, GDZIE ZAKUPIĆ NASZYWKĘ SA ? ? ?
poszukaj w lumpeksach lub sklepach dla brudnej mlodziezy
takie troche metalowe disco polo... ale full moon nawet fajny
Scoop napisał(a):takie troche metalowe disco polo...
Dużo więcej niż trochę...Muzyczka dla ulizanych chłopczyków z dobrych domów.Nawet do radia to by było za lekkie.Tekst : ,,i see you walking hand in hand,with long haired drummer of the band" jest już legendarny! DO PIACHU!
Necro Desecrator napisał(a):Tekst : ,,i see you walking hand in hand,with long haired drummer of the band" jest już legendarny! DO PIACHU!
Też zawsze najbardziej z tego fragmentu się polewam, dokładnie z tego samego 8) Jakby żywcem wzięty z jednego z przegenialnych blogów, które wyrastają jak grzyby po deszczu.
Czy Necro desecrator to nie Demon? Mam takie przeczucie.
chyba masz dobre przeczucie, bo ja czuje to w kazdym poscie tegoz pana

Mnie on raczej wygląda na DeMaio, ale mogę się mylić

LCF napisał(a):Czy Necro desecrator to nie Demon? Mam takie przeczucie.
Eeee.....Że jak?

PRSZYSIĘGAM ,że nie podszywam sie pod żadnego Demona!!Poszukiwałem po prostu jakiegoś forum metalowego,padło na to.Jestem u was poniewaz wykopali mnie z Sonata arctica forum

- nie mogłem się tam dogadać z forumowiczami
Ps.Linka do was dostałem od niejakiego Mewtrixa(user Gondolina)
Nikt nie oskarza Cie tutaj o podszywanie sie- po prostu swego czasu na forum tym "szalal" uzytkownik o nick'u Demon, takze oddany sluchacz Manowar i slusznego metalu. Jednak pewnego wiosennego dnia dostal bana i od tamtej pory nie widziano go w progach tegoz zacnego forum. Tak wiec witaj Necro Desecratorze, tutaj z pewnoscia znajdziesz jezyk z kilkoma uzytkownikami